Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia96

BRAK OKRESU JUŻ 8 DNI ! POMOCY

Polecane posty

Witam! Potrzebuje pomocy... Otóż,mam 19 lat i moje miesiączki są zazwyczaj regularne jednak teraz moj okres spoznia się aż 8 dni...Test robiłam 5 dni od spodziewanej miesiączki i wynik negatywny. Od 2 dni boli mnie lewy jajnik i ostatnio mój śluz był w postaci galaretowatej,przejrzysty. Wygląda to tak jakbym dopiero przechodziła owulację co jest bardzo dziwne :/ Oprócz tego nie mam innych dolegliwości . Jakieś 2 tygodnie temu przechodziłam jakąś infekcję grzybiczą ale ją zbagatelizowałam czy ona może być powodem spóźniającego się okresu?? Proszę o odpowiedź...Pozdrawiam

Gość gość
tak, infekcja może mieć taki efekt, a nieleczona nawet skutki uboczne na całe życie, więc zbyt rozsądna to ty nie jesteś....

Gość gość
okres moze spozniac sie z wielu powodow, stres, leki... dla pewnosci zrob jeszcze jeden test

Hmm,tylko,że ja praktycznie ostatnio się niczym nie stresowałam, już przeanalizowałam wszystko co mogłoby wpłynąć na spóźnienie ehh...Jutro idę do ginekologa,mam nadzieję,że to nic poważnego. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam