Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

los kobiety jest smutny

Polecane posty

Gość gość

nie pisze jako sfrustrowana mamuska-chociaz mam dziecko i meza i nieraz sie sprzeczamy...ale pisze w rwfleksji na to co widze dookola.Pelno znajomych przybitych bez pewnosci siebie.A dlaczego.Dzieki mezom,narzeczonym,partnerom-ogolnie dzieki facetom.Pomijam fakt ze laska jak jest pewna siebie i zna swoja wartosc to nie łatwością ja zlamac ale wez tu sie nie zalam jak wokolo yyle sukinsunow egoistycznych mamisyniow i drani.Zeni sie taki cholera wie po co pozniej zdradza i w d***e ma,kobicina blednie w oczach chodzi jak mysz szara struta wez sie nie zdoluj gotujesz takiemu galoty pierzesz dbasz dzieci rodzisz w meczarniach nierzadko babka ma klopoty po porodzie podupada zdrowie a taki gnoj jeszcze dokłada do ognia.Nastepny chleje niby na dom lozy wszystko maja ale co z tego jak kobita codziennie musi oglądać zachlany ryj i jeszcze zupe podstawić kasnie panu.Jak słucham tych opowiesci to mnie ciary przechodza...kuzaa jak mozna dawac sie tak traktowac kobiety?Ja rozumiem kwestie ekonomiczne itd ale jak mozna zyc pod jednymdachem i udawac ze jest ok?Nie wiem sama co bym zrobila w takiej sytuacji ale na pewno nid dałabym soba pomiatac regularnje booto juz jest chore i zakrawa o jakas chorobe psychiczna...

Gość gość
Wszyscy polscy faceci są tacy, absolutnie to ciemnota, oni naprawdę głęboko wierzą ze kobieta jest bydłem, kościół im to wpaja od dziecka. Zwróć się o poradę do faceta to będzie naburmuszony, nic nie odpowie albo naklamie

Gość gość
Dokładnie. Nie bierzcie dziewczyny Polaków za mężów!! 90% z nich to alkoholicy tylko was będa tłukli jak im się znudzicie ;/ a dzieckiem to się nawet nie zajmą. Ja mam męża Czecha naprawdę super człowiek miły i ciepły, dzieciaki uwielbia! 🌼

Gość gość
Ale czyja to wina? polskich mamusiek, które tak właśnie wychowują syneczków. Zupka pod nosek i pranie majtek do 30 roku życia ::( a potem żona ma przesrane z takim ...

Gość gość
dobrze to opisalas:-)nieraz to robia z przyzwyczajenia,nieraz mysla ze sie facet zmini,nieraz mysla ze sie z czasem dotrze i bedzie lepiej.no i zal dziecka bo sie wychowa bez ojca i bla bla bla.Ja widzialam moich rodzicow jak sie ze soba meczyli,i przysieglam sobie ze nigdy w zyciu nie mam zamiaru zglupiec i sie poswiecic jakiemus facetowi.

Gość gość
wróć do szkoły podstawowej

Gość gość
W Bibli jest wyraźny podział. Mamuska jest święta a każda inna kobieta to d***** która należy ukamienowac

Gość gość
Mamuska jest święta a każda inna kobieta to d***** która należy ukamienowac XXX To twój tatuś mój ukamieniować twoją matkę, nie byłoby takiego imbecyla jak ty ;/

Gość gość
mam meza cudzoziemca jest skromny,milutki,czysciutki,nie jest chytry,niczego mi nigdy nie zalowal,dobrze nam sie zyje i powdzi.Polaka za meza bym nie wziela.

Gość gość
mógł ukamieniować*

Gość marinne93
Też nie chce Polaka za meża :) za dużo nieprzyjemnych historii słyszałam. Mamy jedno życie po co je marnowac na kłótnie i wyzwiska z polskim męzem? Lepiej miec zycie jak ksiezniczka z kochajacym i czulym facetem ktory doceni

Gość gość
ja tez mam obcokrajowca zupelnie knna mentalnosc wiadomo wszedzie sa szuje ale polakow mentalnosc to jakas tragedia...

Gość gość
Jak was czytam to się nie dziwię że po wczorajszym słonecznym, ciepłym dniu w lasach i na każdym metrze zielonej trawy, została tona odpadów komunalnych. Przecież wy jesteście po prostu głupi!

Gość gość
Ja tam wolę sobie sam gotować, jak będę sam ;) Jeść co chcę na mieście. Kobiety raczej nie są mi potrzebne. Marzę o swoim ideale, ale to nierealne.

Gość marinne93
brawo :)) mentalność Polaków to tylko "wypierz-ugotuj-posprzataj" i najlepiej siedz w domu 24/h,zebys przypadkiem nie zdradzila. Widac na tym forum co druga narzeka na meza i o dziwo kazdy jest Polakiem.Nawet na Araba zadna sie nie skarzy az tak a przeciez krazy taki mit,ze oni są ponoć agresywni.

Gość gość
Nikt wam na sile nie każe być z polakiem, dlatego skończcie juz z ta wścieklizna macicy i w************e z polski. Na wasze miejsce jest tysiące pięknych i kobiecych ukrainek

Gość gość
Hahahaha żadna ukrainka nawet z hifem nie poleci na polaka

Gość gość
Sam sobie wypier...do Ukrainy;]

Gość gość
Ukrainki są cwane :D to prawda,że im Polacy się nie podobają.Chyba,że tym +40 to może ale młode dziewczyny wolałyby bardziej majetnego kolesia:D one tylko kasa,kasa wystarczy sobie obejrzec te wszystkie programy o Ukrainkach ,ktore szukaja meza.Kazda chce Amerykanina z domem w Kalifornii :D

Gość gość
Coś mi się nie chce wierzyć że wszyscy Polacy bee a inni super. A co do trudnego losu kobiet prawie każda działa według schematu: wymyślić glupote- zrealizować narzekać ze nikt w robieniu głupoty nie pomaga- zwalić winne na faceta.

Gość gość
Gość 19.17 nic dodać nic ująć. Temat podsumowań w 100%.

Gość gość
Piszesz glupoty. Na feministyczne zamówienie, czy co? A kobietom to rozum odebralo? Same wybierają, szkolę, faceta, model zycia, czy tak jakos bezwolnie, bezrozumowo wyszło? Eeeh....cielę na niedzielę..

Gość gość
ciele to ty jestes i ty piszesz głupoty.Czasami kobiety nie maja zadnego wyjscia sa uzaleznione finansowo gdzie mają pojsc z dziecmi do przytulku?Czasami tez kochaja takiego drania i maja nadzieje ze sie zmieni.Ale dranie zawsze pozostaja draniami.Szkoda tych kobiet naprawdę.Nie kazdy ma rodzinę co pomoze przygarnie do mieszkania itd.Troche wyobrazni siegajacej dalej niz wlasny punkt widzenia!

Gość gość
Zgadzam się ze tak jest kiedyś tez wydawalo mi sie ze mnie taki los nie spotka a teraz cos mam 3dzieci i męża który co chwilę robi awantury choć pracuje za granica nawet jak wyjdę z najmlodszym na plac zabaw to potrafi zadzwonić robi Male pieklo nie mam juz sily żyć i zajmowac sie dziećmi a wyjscia nie mam...

Gość gość
Och, przepraszam, ktos wam zaprogramował zycie:( A te dzieci przyniósl w tobolku, w pakiecie z takim czy śmakim męzem. Nie wiem, jak to się stalo, ze zaszlam w ciazę, jedną, drugą,następną, mam 2,3 dzieci, i męza nie spelniajacego oczekiwań, i wredna tesciową, i psa, który się klaczy, kota, co sika na lózko, falszywych znajomych, mnóstwo kredytów Bóg wie skąd, itd, itp. Grunt, to zycie w wyparciu. "cielę na niedzielę"

Gość gość
Taki jest model rodziny w Polsce, na synusia mamusia przelewa najgłębsze uczucia a nawet jak nie przelewa on się za nią szweda do 40-50 bo musi ja bronić przed zlym tatusiem

Gość gość
Współczuję wam takich mężów. Biedne,pokrzywdzone kobiety trafiły na drani. Przecież same takich sobie wybrałyście. Jakoś nie wierzę,że mężczyźni innych narodowości są bez wad.

Gość gość
Tego się nie dostrzega, skoro większość facetów taka jest to kobieta odbiera taki stan rzeczy za normę. A prawda jest taka ze większość Polakow to mamisynki w większym lub mniejszym stopniu. Terroryści, egoiści kobieta jest dla niego wycieraczka