Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego lesbijstwo jest latwiejsze do zaakceptowania niż gejostwo

Polecane posty

Gość gość

widok lesbijek tak nie obrzydza jak widok gejów, homoseksualizm kobiecy jest bardziej akceptowany i nie tak gorszący,czemu?

Gość gość
Bo lesbijki się kochają i ich seks jest piękny

Gość gość
Bo faceci są bleee, fuj

Gość Anitaaaaaa
Nie wyobrazam sobie 2 facetow oddających sie uciechom milosnym. Dla mnie to zwyrodnienie, rodzaj koszmaru, cos tak wstrętnego, jak obdzieranie psa ze skory. To gorsze niz seks z dzieckiem. To po rsotu przerazajace. Jak brak godności... Najgorsze są wywiady z rodzicami takich chlopakow. Ja bymnumarla ze wstydu, czym sie tu chwalic, z czym pokazywać...? Totalne zezwierzęcenie... Niestety ludzie wstydu nie mają i niektorzy chcą to leglizowac. W glowach pomieszalo. Hitler takich do komory pchał. Powinni od razu takiego kolesia zabijac po stiwerdzeniu , ze bylby do czegos takiego zdolny....

Gość gość
bo kobiety są z natury delikatne, subtelne i ich seks może taki być, facet gej to c***a

Gość Watka
Dla mnie homofilia to choroba!!!! Jeszcze zenska to ok, widocznie lubie eksperymentować, ale u facetów bym nie wytrzymala. Nie wiek, ktora normalna dziewczyna moze trkatowac chlopaka-pedala jak pelnoprawnego czloweika? Moje kolezanki z duzym poblazaniem i rezerwą sie do takich odnoszą. Zresztą jeden koles sie zabił z tego poewdu, ze taki byl. Nie ma kogo zalowac. To nie czlowiek...

Gość gość
tak jest i już też osobiście mnie nie odraża widok dwóch kobiet idących ulicą trzymając się za ręce, dwóch facetów już tak

Gość gość
Ja akceptuję jedno i drugie. Myślę po prostu,że to wynika z tego,że kobiety są bardziej wylewne. Nawet przyjaciółki całują się w policzek,ściskają, czasem chodzą za rękę w wieku nastoletnim.

Co w tym ohydnego? Masz dziwne poczucie estetyki i etyki, skoro dla Ciebie sex między dwoma dojrzałymi emocjonalnie i fizycznie ludźmi jest gorszy niż robienie krzywdy dziecku lub zwierzęciu.

O powoływaniu się na Hitlera nie wspomnę. Poza tym homoseksualizmu nie ma co legalizować, bo w Polsce jest legalny od 1921r., tak więc coś Ci się pomyliło.

Gość Fiiiiiiiiiii
Dla mnie najgorsze jest, gdy n o r m a l n y facet, popiera pedalow i np. mówi, ze on by to zaakceptował ,ale niech to robia w domu, albo ze jemu to nie przeszkadza, ale niech sie nie afiszują. Rece opadają. i chyba ten facet nie jest taki do konca "normalny".

Gość gość
To gorsze niz seks z dzieckiem XXX Przesada. I to jeszcze kobieta pisze. Wstydziłabyś się takich chorych poglądów...porównywać seks dwóch mężczyzn za ich obopólną zgodą do pedofilii gwałcących niewinne dzieciaki. W jakim ja kraju żyję :O?

Gość gość
kobiety-pedałki po jakimś czasie poznają faceta wtedy pedalstwo im przechodzi

Gość gość
Szpilka tak mówił: ze on pedałami gardzi, ale mu manager wytlumaczyl, ze teraz jest lobby pedalskie i ze niepoprawnie tak mowic, wiec buzie zamknął. tchórz.

Gość gość
bo nawet heteroseksualne kobiety przecież np witając się calują się w policzek,czy nawet w usta, dwie koleżanki, dwie siostry,matka z córką itp. i jest to normalne, dwóch heteroseksualnych mężczyzn np. dwóch kolegów, dwóch braci, ojciec z synem już tego nie robią, to niemęskie poprostu

Gość gość
U kobiet nie ma czegos takiego jak pedalstwo. U nich to co innego, jak tylko poznaja faceta, to przestaja wyznwac takie rzeczy. U facetow jest inaczej, bo jak facet jest juz tak skrzywiony, to niestety "nie uleczy go" zadna kobieta.

Gość gość
Co wam to przeszkadza ludzie? przecież nie paradują przy was i nie całują się przed waszymi oczami. Przynajmniej ja się z takimi sytuacjami nie spotkałam. Chodzicie do klubów gejowskich,że ciągle tych gejów widujecie?

Gość gość
Dlatego ze lesbijki zazwyczaj jeśli sobie cos wkładają to w miejsce do tego przeznaczone

Gość gość
U nich to co innego, jak tylko poznaja faceta, to przestaja wyznwac takie rzeczy. XXX Kolejna bzdura. Mam koleżanki lesbijki,żadna o facecie nie marzy więc daruj sobie :P

Gość Anitaaaaaa
A niby dlaczego to ,z e jestem kobieta zmIEnia postać rzeczy? Nie lubie pedałów, dla mnie to podludzie, gorsze niz seks z dzieckiem!!! Jest mi wstyd za normalnych facertow, gdy pod pwlywem kobiet mowia, ze oni mogliby to zaakcetopwac, tylko zeby tego nie widzieli... Rany. Normalny facet daje takiemu po gebie tak, by sie juz nigdy nie obudził.

Gość gość
Bo natura kobiet różni się od natury mężczyzn. Kobiety biseksualność mają w pewnym sensie w naturze. Tu nie chodzi nawet tyle o sferę seksualną, co o emocjonalną. Tak więc w przypadku kobiet np. nagość, wspólne kąpiele czy wspólne spanie było od zawsze uznawane za coś naturalnego.

gość dziś - Kwestia kultury. W pewnych okresach dziejowych i w pewnych krajach pocałunki (bez podtekstu!) między facetami uznawane były za normalne i nie ujmowały im męskości. A tak na marginesie, czemuż zaraz gej musi być niemęski?!

Gość gość
Homo powinno byc ustawowo k a r a n e i żadne trolle forumowe, które takie pierdoły pisza w internecie o tolerancji tego nie zmienią. Zadnej tolerancji dla pedalstwa. NIGDY i NIDZIE.

Gość gość
Do 40% homoseksualistów to PEDOFILE

Gość gość
Taa czyli sugerujesz,że lepiej gwałcić dzieci i to mniej szkodliwy czyn niż homoseksualizm. Idź to powiedz ofiarom gwałtów...

Gość Karmennn
Bo pedal z definicji jest a-meski. TO c***a. Meski jest ten, kto lubi dizewczyny, ten kto woli od nich chlopakow jest chory! Tylko kobieta może stworzyc mezczyzne, inny mezczyzna moze jedynie zorbic z mezczyzny ciote.

Gość gość
Bo facetów kręci jak dwie laski się liżą. Dla mnie jest to to samo, czy dwie babki, czy dwóch facetów. Jedno i drugie to homoseksualizm. Faceci to hipokryci. Dwie laski to taaak. Dwóch facetów bee, ale kobiecie w tyłek to bardzo chętnie każdy zapnie.

Gość gość
Woalalbym byc w domu dziecka, Gwlacony 3 razy dziennie niz mieszkac u pedlow.

Gość gość
Do 40% homoseksualistów to PEDOFILE XXX Czyli 60% to hetero i co?

Gość gość
nie no seks z dzieckiem to oczywiście gorsze od pedałów,ale faktycznie wolę lesbijki niż gejów, geje są obrzydliwi