Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mg2323

Foto Video Studio Mateusz Ruciński

Polecane posty

Odradzam korzystanie z usług Foto Video Studio- jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, mimo dobrego sprzętu; brak profesjonalizmu i zainteresowania klientami, poza tym nie dotrzymują terminu, ani danego słowa.

Gość gość
W takim razie co was skłoniło do wyboru tego akurat fotografa? Zerknąłem na jego stronę i rzeczywiście portfolio słabe. Podejrzewam, że decydująca była tutaj niska cena, a gdy chcecie zaoszczędzić, to potem są właśnie tego typu problemy.

Gość Ania i Tomek
Bardzo się dziwie,co tutaj jest wypisane.Miałam tę firmę na swoim weselu.Według mnie zarówno film,jak i zdjęcia są świetne.Goście oglądają do dziś i nie wyrazili żadnej złej opinii.Jestem bardzo zadowolona z ich usług.Dobry kontakt punktualność bardzo mi się spodobały.Polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam Panów z firmy.

Gość gość
Ja niestety muszę się zgodzić z negatywną opinią. Film kamerowany w domu wyszedł bardzooo ciemno - ja nie muszę się na tym znać ale warto aby ktoś powiedział "tu nie jest dobre oświetlenie" przez co film w domu wygląda jak kręcony telefonem!! Z wesela/parkietu są dziwne ujęcia np. nogi, a głowy poucinane!!! Osoby wszystkie są pomarańczowe i momentami rozmazane na filmie! Film również nagrany jest ciemno! Żałuje całkowicie, że się zdecydowaliśmy na ta firmę. Odradzam wszystkim!!

Gość gość
Nie rozumiem. Oglądacie portfolio fotografa, czy kamerzysty przed podpisaniem umowy? Jeśli wybiera się taką słabiznę, to potem możecie mieć pretensje tylko do siebie.

Co za bzdury tu wypisujecie. Ja również miałam ich na swoim ślubie. Zrobili to, co mieli zrobić. Zarówno film jak i zdjęcia są piękne. O co tu chodzi? Ja szukając firmy, która będzie obsługiwała nasze wesele i ślub również zaglądałam na takie strony jak kafeteria. Zastanawiam się teraz, czy pary młode mogą tu znaleźć faktyczne opinie w temacie. Teraz wiem, że nie. Panuje tu jakaś dziwna nagonka jednych na drugich. Panowie przyjechali punktualnie, zrobili to, co było w umowie, zdjęcia i film oddali nam zgodnie z terminem. Nam się bardzo podoba, naszym rodzicom też, niektórzy goście oglądali i im też się podoba. O to chyba chodzi? Więc przestańcie więc pisać głupoty, a po za tym jak już piszecie takie bzdury, to miejcie odwagę się podpisać przynajmniej imieniem. Ja polecam z pełną odpowiedzialnością tą firmę. Pozdrawiam

Gość Tadek 30
Zgadzam się. Więcej tu hejtu jak prawdziwych i rzetelnych informacji. Zaciekłe atakowanie jedni drugich to już norma na takich forach. Ja prowadzę zespól muzyczny i na tematycznych forach jest to samo. Czy ktoś się zastanawia, że ludzie czytający takie informacje mają mętlik w głowach? Ktoś potrzebuje prawdziwych informacji, a otrzymuje stek bzdur. Zadałem sobie trud i sprawdziłem niektóre osoby wypisujące złe, obraźliwe komentarze i stwierdziłem, że większość z nich ,,pisana,, jest metodą -skopiuj - wklej. Dziecinada i głupota. Wpisy godne gimbusów a nie dorosłych ludzi.

Gość Tadek 30
Zgadzam się. Więcej tu hejtu jak prawdziwych i rzetelnych informacji. Zaciekłe atakowanie jedni drugich to już norma na takich forach. Ja prowadzę zespól muzyczny i na tematycznych forach jest to samo. Czy ktoś się zastanawia, że ludzie czytający takie informacje mają mętlik w głowach? Ktoś potrzebuje prawdziwych informacji, a otrzymuje stek bzdur. Zadałem sobie trud i sprawdziłem niektóre osoby wypisujące złe, obraźliwe komentarze i stwierdziłem, że większość z nich ,,pisana,, jest metodą -skopiuj - wklej. Dziecinada i głupota. Wpisy godne gimbusów a nie dorosłych ludzi.