Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogepatrzecwlustro

Przespałam się z moim przyjacielem...

Polecane posty

Przedwczoraj byłam z moim przyjacielem na imprezie, dużo wypiłam no i stało się ... Wymknęłam się z jego mieszkania zanim on się obudził, ale jutro go na pewno zobaczę na uczelni D: Strasznie mi głupio teraz... Co mam robić? Udawać że nic się nie stało, unikać z nim kontaktu?? Porozmawiać??? Pomocy !!!

Gość gość
Nic nie rób, czekaj na jego reakcję..

Gość gość
powiedz mu chociaz zeby nikomu nie mowil bo inaczej beda cie mieli za uczelniana dziwke ....

Gość gość
tak się kończą przyjaźnie kobiet z facetami, nie masz co panikować

Gość gość
coś mi mówi że jesteś SZMATĄ :)

Gość gość
seks między kobietą a mężczyzną jest rzeczą naturalną, zjawisko istnieje od początku ludzkości

Gość gość
cóż mogę powiedzieć... komu się nie zdarzyło przespać się z kimś po pijaku niech pierwszy rzuci kamieniem ;)

Gość Pani gość
Jeśli ten facet jest naprawdę Twoim przyjacielem to nie będzie nikomu o tym mówił. Byłam w podobnej sytuacji. Wyjaśniliśmy sobie, ze była to chwile słabości i jest wszystko w porzadku między nami. Według mnie powinnaś z nim porozmawiać na spokojnie :) Trzymaj się :)

Gość gość
puściłaś sie , to trzeba stawic czoła konsekwencjom

Gość gość
Hahaha nie ma , puscisz sie raz szmata pozostaniesz

Gość gość
oj tam puściłaś się każda tak robi

Gość gość
Zawsze na roku musi być jedna puszczalska :)

Gość gość
Jedna ? Stary i nas na uczelni co droga :) talkie sa kobiety teraz

Gość gość
Nie wiedziałam, że kafeterianie są tacy pruderyjni ...

Gość gość
A jest on przystojny,to mniejsze wyrzuty :-)

Gość gość
Do tych co nazywają ją puszczalską: jaką ilość partnerek musi mieć facet, żeby zasłużyć sobie na takie określenie??? Istnieje w ogóle taka liczba, czy tylko dziewczyny mogą być puszczalskie???!!

Gość gość
Kochanie, ja studia juz skonczylam ale koniecznie go popros zeby niczego nie rozpowiedzial u mnie na uniwerku tez byla laska, co się przespała z jakiś kolesiem na imprezie... pech chciał, że ludzie to widzieli Tak ją zaszczuli że rzuciła studia :/

Hej. Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje pytanie... Macie rację muszę z nim pogadać, chociaz ciężko mi będzie mu spojrzeć mu w twarz po tym wszystkim ://// A poza tym to wierzcie, nie musicie nazywac mnie szmatą, bo i bez tego jest mi wstyd przed samą sobą... W tym momencie czuję do siebie tylko pogardę

Boże, nigdy mi chyba nie było tak wstyd przed kimś jak teraz.... Mam ochotę jutro nie przychodzić na zajęcia, byle go tylko nie zobaczyć D:

Gość gość
ja nie moge dziewczyno ale ty dramatyzujesz. przyjacielem to on juz raczej nie bedzie po tym ale jesli ma odrobine przyzwoitosci to raczej nikomu nic nie powie ;) wyluzuj troche !!!

Gość starszamadrzejsza
O matko pamiętam jakiego miała kaca moralnego, jak na studiach się przespałam po pijaku z obcym facetem... Autorko, z doświadczenia, ci moge powiedziec, ze za dziesięć lat to będzie reguła :p

Gość gość
gość dziś W pewnych sprawach nie ma równouprawnienia bo kobietom imponuje sypianie z kim popadnie u facetów natomiast mają jazdy jak facet jest prawiczkiem a u mężczyzn jest odwrotnie dlatego my wyzywamy puszczalskie a wy prawiczków

Gość gość
Komu niby imponuje sypianie z kim popadnie facetów??? Mi na pewno nie... Dla mnie to znaczy ze ktoś jest niedojrzały emocjonalnie, i niegotowy na związek !!!

Gość gość
Dziwka ,puszczalska, szmata ... A jakby przyszlo co do czego to kazdy z was by ja przelecial Meska hipokryzja

Gość gość
Wątek laski która przespała się pod wpływem chwili z przyjacielem- z niektórych odpowiedzi można wywnioskować że jest CO NAJMNIEJ tirówką Nie wiem czy się śmiać, czy płakać... Polska ZAŚCIANKOWOŚĆ wychod******ażdym momencie...

Gość gość
Jak zwykle feministyczny bełkot, jak któraś się zachowuje jak d***** to tak powinna być traktowana, jak zwykła k***a !!!!

Gość gość
Ja uważam że suka która d******py na prawo i lewo nie zasługuje na szacunek, faministki zjedzcie mnie !!!

Gość gość
Wszyscy wsiedli tutaj na autorkę, a ja tam myślę, że ten chłopak się nie popisał uprawiając z nią seks. Mało to chwalebne, przeleć kompletnie pijaną laskę, która nawet nie jest w stanie racjonalnie myśleć :( Dżentelmen z niego żaden :(

Gość gość
Nic wielkiego sie nie stalo ;) dla mezczyzny to nawet jest zupelnie normalne seks z przyjaciolka :D jak fajnie bylo to mozna by to jeszcze kiedys powtorzyc :D