Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alhimee

Czy kobiety się lubią całować?

Polecane posty

Gość alhimee

Bo zaczynam w to wątpić. Uwielbiam się całować, podnieca mnie gorąc kobiecych ust pieszczących moje usta, taniec języków, całowanie się coraz bardziej gorące, mokre, zachłanne... Ale ostatnio kobiety wolą chyba od razu zasygnalizować, że są niezłymi sukami i tę swoją suczość wyrażają najczęściej poprzez wypięcie się od tyłu lub zassanie k****a - i mam wrażenie, że są przekonanie, że im więcej głośnego dyszenia i im szybciej przyjdzie orgazm (oczywiście z obowiązkowym głośnym jęczeniem i rzucaniem k***ajakmidobrze), tym bardziej spełniają się jako partnerki w trudnej sztuce ars amandi. To jest oczywiście często bardzo miłe, ale sprawy miłe też czasem wymagają odmiany. Więc jeśli jakaś przedstawicielka płc***ięknej ma w głowie scenę z filmu "Oczy szeroko zamknięte" i smakowitą wzajemną degustację Nicole Kidman i Toma Cruise przed lustrem oraz ma nieodpartą ochotę połasić się ustami o usta sympatycznego, nie straszącego wyglądem, zadbanego i niepalącego 38-latka z Wawy, to zapraszam: cann@interia.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować