Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivoniczka

Czy pokazanie siostrze jak należy całować to kazirodcze zboczenie?

Polecane posty

Gość Ivoniczka

Siostra spytała mnie ostatnio czy zechciałabym nauczyć ją całować się. Ona nie ma jeszcze chłopaka ale bardzo chce mieć i w zasadzie u niej jest tylko ten jeden temat - o miłości. Zgodziłam się i pocałowałyśmy się. Tak prawdziwie z języczkiem. Powiedziała, że to bardzo przyjemne i chciała jeszcze. Począkowo nie widziałam w tym nic złego, bo to miała być tylko nauka. Problem polega na tym, że od tamtej pory całujemy się w zasadzie co wieczór przed snem, bo ona wciąż chce się uczyć choć ja powtarzam jej, że po tylu razach już wie jak to robić. Moim zdaniem jej się to po prostu podoba i dlatego chce jeszcze. Przecież nie jestem ślepa i widzę jak się wtedy podnieca. Kiedyś dla ciekawości podczas całowania przesunęłam dłonią wzdłuż jej tułowia od piersi aż tam nisko za pępek to aż się wyprężyła cała. Po wszystkim powiedziałam jej, że to trochę nienormalne, bo przecież jesteśmy siostrami, a liżemy się jak jakieś lesbijki. Ona na to, że nie uprawiamy żadnego seksu, nawet nie rozbieramy się, a jedynie ona chce nauczyć się dobrze całować. Niby prawda, niby nie rozbieramy się ani nic więcej nie robimy ale ja wciąż mam wrażenie, że to wszystko nie jest tak do końca normalne. Czy któraś z Was miała może podobne problemy z rodzeństwem?

Gość Kropla Letniego Deszczu
Zakladam ze skoro Twoja siostra nigdy nie miala jeszcze chlopaka ani sie nie calowala to musi byc naprawde bardzo mlodziutka. Rozumiem jej ciekawosc dotyczaca erotycznych spraw ale slusznie zauwazasz w tym pewien niebezpieczny element. Otoz to co robicie z siostra jest dla niej pierwszym krokiem w swiat erotyki. Ale jest to krok wykonany nie z chlopakiem ale z osobnikiem tej samej plci. Co wiecej - z wlasna siostra! Nie wazne ze chodzi tylko o "niewinny" pocalunek.Twojej siostrze sie to podoba i reaguj***ardzo erotycznie na wasze zabawy. I to jest wlasnie najbardziej niebezpieczne. Bo potem kiedy sprobuje tego z kolega to moze dojsc do wniosku ze jednak z siostra bylo przyjemniej i zacznie podswiadomie szukac kontaktu erotycznego z osobnikami tej samej plci. Powinnas natychmiast zaprzestac tych pocalunkow bo inaczej mozesz na cale zycie wykrzywic siostrze poped seksualny. Z ciekawosci zapytam po ile macie lat,

Gość gość
Bez przesady ja też się całowałam z koleżanką ale nie zostalam z tego powodu lesbijką

Gość Gość lol

nie wiem czy łatwo jest rozpoznać kłamstwa 
np siostra kłamie to ja muszę dotknąć palcami w usta aby rozpoznać prawdy lub kłamstwa i po patrzeć jej przez oczy