Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zaufania w przyjaźni

Polecane posty

Gość gość

Już sama nie wiem co robić. Mam przyjaciela, trzymamy się razem, ja mówię mu o wszystkim, jestem z nim w 100% szczera, jednak nie mogę jak się okazało liczyć na wzajemność. Jest pewna sytuacja, która dotyczy zarówno jego jak i mnie, i jeszcze jednej osoby, a wczoraj się dowiedziałam od osoby trzeciej jakby nie było, że on nic mi nie mówi tak naprawdę, apropo tej sprawy, przy czym ja mu mówię wszystko, a to naprawdę ważne. Nie mogę mu też powiedzieć, że o tym wszystkim wiem, bo wkopie kogoś innego. Ale jest mi strasznie przykro, i nie wiem jak ja mam się dalej z nim kumplować i mu ufać, skoro on przede mną coś udaje... nie wiem co robić, czy powiedzieć wprost myśle , czy udawać że o niczym nie wiem i tez grać z nim w tą samą grę.

Gość gość
Powiedz mu wprost ze nie jest z toba szczery. I powiedz do dowiedziałaś sie od osoby trzeciej i już nie musisz mówić od kogo dokładnie. Skoro jesteś z nim szczera to tez tego wymagaj albo przestań z nim rozmawiać tak samo. I unikaj przez jakis czas asz sama stwierdzisz co dalej z tym fantem robić.