Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Azeliaz

Ćwiczenia efekt

Polecane posty

Gość Azeliaz

Witam. Mam 22 lata. Chodzę na siłownie od 10 dni to mój 5 trening/ co 2 dni. Ważę teraz 72 kg na 172-4. Mam bardzo dobry metabolizm. Pracując na budowie spaliłem w 2 miesiące 10 kg. Przestałem pracować z powodów zdrowotnych tzn nie mogę używać rąk/barków do ćwiczeń/pracy. Czeka mnie operacja za rok. Zbliża się lato. Posiadam średni podwójny podbródek. Jeżeli grubnę to własnie podbródek i brzuch + boczki. Uda/ręce mam fajne. Chciałby najbardziej się odchudzić na brzuchu liczyłem że w 3 miesiące zejdę do 65-67 kg. Jako że nie mogę nic na ręce takiego robić to biegam na bieżni 30-40 min i tutaj zapytanie ( jakie częstotliwość pracy serca ?? ) na bieżni piszę mi mniej niż 80% serca czyli 140-150 na biegu 120 na chodzie. Czy to dobrze ??) potem robie 15 min orbitrek i tyle na siłowni. jem polowe mniej niż zawsze lubię niezdrowe jedzenie więc to odrzuciłem nie jem wcale słodyczy. Przykładowy mój dzień jedzenia. 10;00 Śniadanie 3 kromki z serem i pomidorem albo 2 małe parówki z 2 kromkami z masłem. 12-13 obiad Warzywa z ryżem i kawałkami mięsa 15-16 coś przed treningiem najczęściej jest to coś w postaci drugiego lekkiego obiadu bo jem u narzeczonej. 18 Sałatka owocowa jabłka/banany/ coś takiego. potem może jakaś kromka albo coś zjem ale do godziny 20 maksymalnie. Wcześniej chodziło się do MC/KFC/Kebaby/Chipsy i co chwile na kolacje jadłem smażone kiełbaski itp więc miałem bardzo nie zdrową dietę. A... Przed siłownią ćwiczę brzuszki oraz pompki 5x po 10 powtórzę na 1 ćwiczenie aby nie stracić masy mięśniowej i lekko zbudować mięśnie. Wiem to są też barki te pompki ale coś muszę robić a jest to nawet znośne. Problem polega na tym. ze po 5 treningu nie spadło mi na wadze ani kilogram nic kompletnie dalej mam 72 a nawet dziś 73... co mnie zszokowało. Doradzicie coś ?? Proszę o odpowiedz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować