Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Beslim 3 opinie

Polecane posty

Go艣膰 Mar_ianna
Stosuj臋 jeszcze kr贸tko wi臋c moja opinia opiera si臋 o moje 2 tygodnie odchudzania, ale efekty s膮. Chocia偶by w takiej postaci, 偶e nie chce mi si臋 ci膮gle je艣膰, poprawi艂 mi si臋 metabolizm, mam wi臋cej energii, lepiej 艣pi臋 i nie podjadam. Waga idzie w d贸艂, ale do zaplanowanego efektu ko艅cowego jeszcze troch臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bohunka
Jedno opakowanie starcza na miesi膮c tak? Zastanawiam si臋 nad zakupem, w aptekach internetowych widzia艂am te tabletki po ok 20 z艂 wi臋c nie du偶o... my艣licie, 偶e w 3 miesi膮ce stosowania jestem w stanie (przy 膰wiczeniach 3 razy w tyg) zrzuci膰 12 kg? Tylko bez jo jo oczywi艣cie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daga_mara
Zaczynam stosowa膰 be slim 3 od jutra. Dzi艣 przysz艂o moje zam贸wienie z jednej z aptek internetowych. Za tabletki nie zap艂aci艂am du偶o. Dok艂adnie przestudiowa艂am ich sk艂ad, wiem, 偶e mog膮 mi pom贸c. Ale 膰wiczy膰 te偶 mam zamiar. Oby tego zapa艂u mi wystarczy艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja narazie schud艂am 6kg po 6 tygodniach stosowania, 膰wicze艅 i prowadzenia tej diety za艂膮czonej do opakowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja bralam przez tydzien be slim 3 i zatrulam sie nimi zaczelam puchnac i miesiaczka mi sie zatrzymala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ElkaWe
Napisze kt贸ra艣 z Was swoj膮 opinie o tej hipnosencji? bo mnie to zainteresowa艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minorina33
go艣膰, jako艣 nie chce mi si臋 wierzy膰, by suplement o naturalnym skladzie 9mniszek lekarski, karczoch, pokrzywa, gorzka pomarancza) m贸g艂 spowodowac zatrzymanie miesiaczki i puchniecie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielonamewa
Bardzo fajny suplement, nie drogi o naprawd臋 ciekawym i dobrze wp艂ywaj膮cym na organizm sk艂adzie. Stosuj臋 od dw贸ch miesi臋cy, w sumie prawie 8 kg posz艂o w d贸艂. Polecam z czystym sumieniem. Nie jest drogi, warto wypr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s艂ysza艂am o tych tabletkach, tak samo jak o hipnosencji :D wracaj膮c do tabletek Beslim 3 warto poszuka膰 opinii na innych stronach, albo na jaki艣 tematycznych np. tutaj: http://malakawka.pl/ zwracaj uwag臋 r贸wnie偶 na sk艂ad tabletek, bo jak przeczyta艂am wcze艣niejsze komentarze opinie s膮 kiepskie i niekt贸rym dziewczyn膮 zaszkodzi艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klara1891
Nie wiem sk膮d takie wie艣ci dziwnej tre艣ci. Na tym blogu nie ma nic o tym suplemencie i ja nie spotkalam zlych opinii. Jest naturalny w przeciwie艅stwie do setek jakich艣 chemicznych specyfik贸w, wi臋c nie ma obawy, 偶e mo偶e komu艣 zaszkodzi膰 chyba, 偶e zje ca艂e opakowanie na raz a i wtedy po prostu posiedzi d艂u偶ej w toalecie ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klara1891
Polecam ten suplement z ca艂ego serca wszystkim, ktorym trudno sie odchudzi膰, bo sama dieta bez wsparcia suplementu powoduje, 偶e jeste艣my ci膮gle g艂odni i 藕li i poprostu nie wytrzymujemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna_123
Beslim 3 stosowa艂am razem z diet膮, waga nie drgn臋艂a. Pozby艂am si臋 kilogram贸w dopiero jak zacz臋艂am stosowa膰 diet臋 Sandruni, straci艂am 7 kg, na tej stronie mo偶na poczyta膰 o tej diecie https://dietasandruni.wordpress.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meduza z wody
呕eby zdrowo i bezpiecznie schudn膮膰 trzeba przekona膰 si臋 do dobrze zbilansowanej diety. Odstawi膰 bia艂e pieczywo, cukier, t艂uste mi臋so i 偶ywno艣膰 przetworzon膮. Trzeba przerzuci膰 sie na chude bia艂ko, dr贸b, warzywa,ciemny chleb, razowy makaron czy kasze. Do tego mo偶na dobra膰 suplement z ro艣linnymi, naturalnymi wyci膮gami taki jak BeSlim 3.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potrzebuje opinie na temat BE Slim 3 na odchudzanie - kto艣 to testowa艂? jak to dzia艂a? Hej mog臋 powiedzie膰, 偶e stosuj臋 wg zalece艅 i dzia艂a. Oczywi艣cie przy diecie (ale racjonalnej - nie g艂odz臋 si臋) delikatnym ruchu zaj臋cia fitness typu zumba co 2-3 dni i w艂膮艣nie be slim i... dzia艂a. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zrezygnowa艂am z 2beslim...i si臋gn臋艂am po beslim :) Jak dla mnie super. Najwi臋kszy problem jaki mia艂am to poch艂anianie olbrzymich ilo艣ci s艂odyczy a po kilku dniach stosowania beslim nie mam ochoty na nie :) Jem suplement plus dieta i 4x w tygodniu 膰wiczenia. W艂a艣nie min膮艂 pierwszy tydzie艅 i jestem bardzo zadowolona. Polecam!! Ale samo 艂ykanie nie zrobi za nas nic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuje be slim 3 i ta diete do艂膮czona do tabletek ju偶 3 miesi膮c i zrzucilam 13kg, takze mi pomog艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onela
Stosowa艂am 3 miesi膮ce, schud艂am w sumie 10 kg i p贸ki co odstawi艂am, bo okaza艂o si臋, 偶e jestem w ci膮偶y! Ale ju偶 wiem, 偶e faktycznie wspomagaj膮 fajnie odchudzanie i na pewno po ci膮偶y jak b臋d臋 chcia艂a wr贸ci膰 do formy to kupi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na pocz膮tek dzi臋ki beslim 3 pozby艂am si臋 ci膮g艂ego ssania w 偶o艂膮dku i podjadania w tzw. mi臋dzyczasie, a to ju偶 dla mnie po艂owa sukcesu, bo podjada艂am g艂ownie s艂odycze...wi臋c ju偶 mi si臋 ten preparat podoba. Z wagi dopiero 2kg, ale w ci膮gu pierwszego miesi膮ca i bez jakiego艣 katowania si臋, wi臋c dla mnie na dzie艅 dobry i tak super, bo ju偶 niejedna pr贸ba zgubienia paru kg. spe艂z艂a na niczym..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li mia艂abym co艣 doradzi膰 i poleci膰 to mog臋 poleci膰 produkt, kt贸ry mi pom贸g艂 strona producenta: greencoffee.usa.cc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka2233
Stosowa艂am Be slim 3 ale u mnie bez efekt贸w. Schud艂am 10 kg ale to dopiero dzi臋ki diecie Sandruni. Zmieni艂am swoje od偶ywianie i polubi艂am sport i efekty widoczne :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bakus216
Wypisujecie g艂upoty, a naiwniacy w to wierz膮. Ludzi臋,jak mozna chudna膰 spo偶ywaj膮c tabletki b膮d藕 poddawa膰 si臋 durnej hipnozie...偶enada. Ot贸z moja rada: 1/Ruch i jeszcze raz ruch. Ucz臋szczam na zaj臋cia zumby od stycznia, gdzie kazda cze艣膰 cia艂a nara偶ona na t艂uszczyk jest w ruchu...2x w tyg. po godzinie i pot sie leje. Dodatkowo w domu spontanicznie wykonuje 膰wiczenia w czasie zaj臋膰 domowych i jazda na rowerze. 2/Odrzuci艂am s艂odycze, nie wypiekam juz ciast(pocz膮tkowo ci臋偶ko ale da si臋 wytrzymac). 3/Zmieni艂am sw贸j sposob od偶ywiania; pieczywo ciemnie z ziarnem, w臋dlina drobiowa,sa艂ata, pomidor, jajka, og贸rki, jogurt naturalny,sa艂atki, nabia艂 0% t艂uszczu, mi臋so drobiowe, ryby, niekiedy wo艂owina..(s膮 to og贸lnie dostepne produkty w przyzwoitych cenach). 4/Pij臋 wode mineralna(dodaje miete, cytryn臋,og贸rek,imbir) oraz soki ,kt贸re sama sporzadzam w mikserze(jab艂ka,burak,marchew papryka 偶贸艂ta, seler naciowy,szpinak, og贸rek, imbir). ...Efekt po 贸艂 roku???Mieszcz臋 si臋 w ciuchy, do kt贸rych tylko wzdychalam, bez st臋kania zawi膮zuj臋 adidasy, znajomi twierdz膮, 偶e schud艂am, a ja mam wi臋ksz膮 motywacje do zaj臋膰 ruchowych.

Udost臋pnij ten post