Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemającasiły

nie daje już rady. myśli samobójcze

Polecane posty

Gość niemającasiły

Zaczęło się to 2lata temu. mam obecnie 22lat.Wszystkie koleżanki miały chłopaków ja nie. Twierdziły że szukam księcia z bajki ale tak nie było w rzeczywistości. Miałam wrażenie że wstaje codziennie pijana. Poszłam do lekarzy.Neurolog przepisała leki tylko na uspokojenie. Poznałam pana X. Był młodszy o rok. Początkowo nie chciałam się spotykać bo młodszy. Ale w końcowym efekcie zauroczył i z nim byłam.Bardzo go kochałam jak on twierdził on mnie wtedy też. Raz widział mnie mega zdenerwowana ale to raz. Po 2tygodniachod tego momentu mnie zostawił. po roku bycia. przed tym tydzień widział mnie jak rozmawiałam z jego kolega przypadkowo spotkamym na ulicy. stwierdził że to nie to .choć naprawdę w życiu tego wtedy bym się nie spodziewała bo w tym czasie ostatniego miesiąca bardzo się starał pod każdym względem ,wtedy był wspólny wyjazd na wakacje. Minęło 7miesięcy ja nie mogę zapomniec . strasznie się z wszystkimi kloce.Każdy uważa mnie za wariatke . obserwuje go na portalu nowych znajomych itd .Kiedyś napisał co u mnie i czy się z kimś spotykam. odpisałam ok że ok i że tak spotykam. on że dobrze bo dla niego dawno wszystko skończone. jeszcze w dodatku chłopak z którym się spotykałam ma znów obsesję na moim punkcie. już nie daje rady. płacz . brak sensu życia.ciągle wszędzie pod górkę. w tym roku bronie się a nawet nie zaczęłam pisać pracy. leki . to już nudne.wstaje i ciągle to samo -każdy ma mnie gdzies :-(

Gość gość
psychiatra się kłania. niezbędna u niego wizyta i leki.

Gość niemającasiły
myślałam że pomine tego ale tak trzeba zrobić. to wszystko dołuje wszystko. choć jak zaczęłam się spotykać to o tamtym zapominałam. już nie wiem co robić

Gość gość
jest taka prawda, jak siebie sama nie szanujesz to nikt n ie będzie Cię szanować, wszystko zależy od Ciebie, na Twoim miejscu bym olała gnoja, bo jesteś młoda i za 10 lat to podziękujesz losowi że tak się stało a nie inaczej, wielka miłość jak się ma 22 lata mija szybko, a potem człowiek spotyka kogoś innego i za 10 lat cieszy się że go los tak pokierował, po drugie, skup się na sobie szkoła, praca, zdrowie, bardzo uspokaja muzyka, melisa i dobry film, i spróbuj zacząc nowy rozdział bo inaczej się zamęczysz i stracisz znajomych do końca, jak pokażesz jak potrafisz się podnieść nie jedna osoba Cię doceni

Gość gość
Przestań sobie wkręcać innych, przestań się przejmować co myślą i czy ich to obchodzi.. Tak naprawdę każdy myśli tylko o sobie. Weź się w garść, idz do lekarza, wyzdrowiej, uspokój się, wycisz, znajdz hobby, jak już masz to się nim zajmij. Zajmij się sowją przyszłością i SOBĄ przede wszystkim a nie jakimś szczylem. Zacznij się szanować i dbać o siebie, nie licz na innych aż tak bardzo i głowa do góry

Gość niemającasiły
tu masz niestety rację. tylko jak ! Ja ciągle wracam jak coś mi nie wychodzi np . w pracy. a bo wtedy z panem X jak byłam tak się nie przejmowałam niech się to skończy . . .mam już tyle lat zawsze marzyłam żeby w tym wieku mieć kochającego swojego jedynego. tak kiedyś było. a teraz płacz płaczem pogania . przed głupimi myślami powstrzymuje mnie rodzina gdy wyobrażam sobie jak wtedy by się zalamali m . in . rodzice. dziękuje za wszelkie rady ;-) pisze tu bo naprawdę szczerze o tym mogę pogadać jedynie z jedną osoba.

Gość gość
Przestań się tak skupiać na tej miłości/ na tym jedynym! Boże masz dopiero 22 lata jeszcze masz kupę czasu żeby kogoś znaleźć.. Najpierw napraw siebie, pokochaj siebie, zadbaj o siebie a potem zaczynaj szukać.. To, że koleżanki kogoś mają nie znaczy, że ty też musisz. Nie musisz być jak inny, bądz sobą i tyle

Gość niemającasiły
ja naprawdę boję się że bd sama . mam ciężki charakter. wybucham szybko. wszystkie koleżanki z boku patrzą i są o mnie zazdrosne ,dookola pretensje . ty taka nie taka. i z czasem tak samo jak te koleżanki uważają naprawdę księcia szukam. powinien mieć super charakter no i przystojny zaradny. już nawet pisze w tym momencie jak chora na umyśle :Onie wiem od czego zacząć by ten głupek nie powracał w myślach

Gość gość
biedna

Gość gość
To co się dzieje tu na ziemi jest przygotowaniem do życia po tamtej stronie. Nie spiepsz sprawy i zajmij sié tym co na prawdę ważne.

Gość gość
modl sie :-) modlitwa wycisza ... powodzenia 🌻

Gość gość
mam wrażenie że każdy się śmieje z tego ja naprawdę nie widzę sensu życia. czy mi to zakochanie minie i czy przestanę o nim myśleć?

Gość gość
myślę,że Ci minie i zakochasz sie jeszcze,może nawet o wiele mocniej

Gość gość
to był mój drugi. . lecz pierwszego ja zostawiłam ... miałyśmycie podobna sytuację? Czasem dziewczyny mówią że do końca życia będziemy rozpamiętywać -to prawda?

Gość gość
Moim zdaniem masz za dużo czasu na p*****ly. Za mało obowiązków w domu! Poważnie. Sprzatnij pokój czy umyj naczyń - sprawdź się jak to z Tobą jest.

Gość gość
ta w szczególności jak obronę mam w poniedziałek:-P