Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajemy pomysly na imie dla coreczki

Polecane posty

Gość gość
13:36 :D Ja pier.....e można sobie język połamać! Jakbym czytała nazwy leków albo chorób ! Autorko wybierz sobie któreś z tych nieoklepanych imion!:D

Gość gość
Rzepicha:D Brzmi jak rozklapciocha:D

Gość gość
Marika :) mi sie podoba

Gość gość
Waldetruda! -Waldetruda do domu! Kto i skąd to przywlókł do kraju nad Wisłą ?

Gość miła jak zawsze
Waldek! Truda! do domu ;)

Gość gość
Ostatnio czytalam jakieś hinduskie malzenstwo dalo córce na imie na czesc Facebooka "like It" wiec wysuwam to jako propozycje dla fejsbukowych uzalezniencow:) w końcu super miec córkę lub syna "lubie to"-))

Gość gość
co wy z tymi wielce pieknymi polskimi kasiami? to jest dopiero rzyyyyyg! i tak na dobrą sławę to też nie jest polskie imię które się tu zakorzeniło jak 90% tzw naszych imion w tym Kasia, Anna, Tomek, Andrzej, Dariusz, Maria, Szymon, Marcin Magda, Agnieszka, Izabela, a ta która tak szczeka o tej złej egzotyce w nadwiślańskim kraju niech da córce na imię Cirzpisława, a synowi Świętopełk i zamknie ryja, będzie wtedy po naszemu tak jak chce! Te kasie i anie to też była kietyś taka niesmaczna egzotyka spod palm ale świat idzie do przodu i się przyjęły! Czemu więc Alma ma się nie przyjąć?

Gość gość
Wiecie jak jest... imiona czesto kojarza nam sie z ludzmi do ktorych juz naleza. Czesto sa to jakies pamiatki z dziecinstwa. I np. Mnie Emilka kojarzy sie strasznie - znam dwie i obie takie glupiutkie slitasne k***wki ze glowa mala. Jakby byly blizniaczkami a nie maja ze soba nic wspolnego.... wiec nigdy nie polubie dziecka o tym imieniu bo zawsze juz mi sie bedzie z tamtymi kojarzyc....

Gość gość
*na dobrą sprawę miało być ale mi tel świruje :P

Gość gość
Agata, Aurelia, Olga, Martyna, Malwina, Eliza.

Gość gość
gość dziś zgadzam się w 100% :D zapomniały nasze koleżaneczki, ze ich sztandarowe imiona sprzed trzech dekad to taka egzotyka sprzed kilkuset lat, a jednak weszły do kanonu imion w Polsce hmmm..... czasem trzeba trochę pomyśleć i poczytać to nie boli dziewczęta :)

Gość gość
Rozalia, Klara, Ada, Helena, Michalina i Antonina. Te mi sue podobają. Mam Rozi czyli rozalie

Gość gość
Klaudia, Gloria

Gość gość
kto ma julke

Gość gość
Ja mam córkę Julię

Gość gość
Liliana i idalia

Gość gość
Sandra Daria Łucja

Gość gość
No i nie chwal się, że masz Julię, bo krzywdę dziecku zrobiłaś. NIe miałaś pomysłu idiotko następna pewnie będzie Amelka i Kacperek :o żenada bo to jest oznaka totalnej ubożyzny i braku polotu.

Gość gość
Moja córka ma trzydzieści lat wielka obrończyni skrzywdzonych imieniem! Po porodzie miałam na sali trzy mamy z trzema Kaśkami :o to był dopiero szał, sala obok też jedna Kaśka, dalej znów Kaśka ale owszem to takie wspaniałe, oryginalne imię "polskie", a ja skrzywdziłam córkę Julią :( Ty za to jesteś nieźle skrzywdzona skoro na podstawie imienia mojej córki nazywasz mnie idiotką. Ty choćbyś się nazywała Elżbieta Aleksandra Maria Windsor to i tak szamba i zgnilizny z siebie nie wyrzucisz :o

Gość gość
u mnie bedzie Nel

Gość An013
Boże Olena na sile? Piękne oryginalne imie, młoda jestem bardzo i dzieci nie planuje puki co, ale jakbym miała córeczkę to na bank bym ja tak nazwała! I na cholerę dawać dziecku na imie wiedząc ze w klasie będzie z 10 takich julek i Wiktorek? Tu nie chodzi o światowość a oryginalność, zreszta moim zdaniem nie da sie dziecka skrzywdzić imieniem bo tylko takie durne staroświeckie kury jak wy sie z nich naśmiewacie a dzieci za przeproszeniem maja to gdzies i sa 100razy bardziej tolerancyjne na inność niż wy cebulaczki

Gość gość
My daliśmy Córce na imię Olena i nie żałuję. Jest śliczna jak i sama posiadaczka:) Myślę, że żadne nie pasowało by do niej tak jak to

Gość gość
Pola, Kaja, Liwia, Alicja, Rozalia, Matylda, Róża, Laura.

Gość hj99
Pola-jak pseudonim nie imie Laura-takie sbie juz tz czesto u patoli(wiem tego nie da sie uniknac) julia-ile mozna na litosc..kuzwa za duzo wiktoria-moj pies Oliwia-sory ale jak moz a dac komus na imie olej hahahaha Nicola-ooo t patola u kazdej patoli Nicki jest jak i Alanekr56y

Gość gość
joanna adrianna alicja anna magdalena lilianna lila olga Aleksandra/to normalne nie patol

Gość gość
Dagmara

Gość gość
Anastazja,Berenika,Melania

Gość gość
I jeszcze Aurelia jest ciekawe:)