Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa próbuje przekupić mi męża

Polecane posty

Gość gość

Problem polega na tym, że teściowa próbuje przekupić mi męża i dziecko. Mojego męża ciągle obsypuje prezentami typu skarpetki kremy itp. To samo robi z moim dzieckiem buty spodnie, podczas gdy ja wyjeżdżam dziecko ciągle jest poza domem typu zakupy dla dziecka zabawki, płace zabaw itp. Wydaje mi się ze ona za wszelką cenę chce zatrzymać przy sobie syna bo jak go straci to zostanie sama tzn. Boi się ze ja mogę jej zabrać go. on oczywiście nie widzi problemu tłumaczy ze mama jest miła i chce pomagać gdzie ja widzę ze ona po prostu zwyczajnie chce go kupić i sprawić że to ona będzie u niego na pierwszym miejscu nie ja. Co robić?

Gość gość
twój facet taki tani, że można go kupić za krem i skarpetki?

Gość gość
Nie, on nie odbiera tego jako przekupstwo tylko jako dobry gest mamy która o niego dba. jak ja poruszam ten temat to on od razu ze się ja czepiam jego mamy, że ona chce dobrze a ja wyszukuje na sile w niej złych cech.

Gość gość
bo taka jest prawda!!!

Gość gość
Chyba masz obsesję i to ty jesteś zaborcza. Ta kobieta robi upominki swojemu własnemu synowi, jak nie patrzeć, i wnukowi a ty masz z tym problem?? Szczerze mówiąc to zakrawa na stan już do leczenia u ciebie.

Gość gość
Obsypuje "prezentami" tzn kremami i skarpetkami. :D Ludzie, mamy tutaj wariatkę!! Produkuj się dalej, to ośmieszysz się naokoło, świrusko.

Gość gość
Ty jemu powiedz tak. Jak wrocisz od mamusi, to kochany w twoim domku trzeba wykonac to, to , to , to i jeszcze tamto. Jak wrocisz od mamusi, to kochany mezu idz kupic dla twojego dziecka to. to, to, to, Angazuj go w sprawy domu i rodziny a przestan sie z nim klocic o wzgledy jego mamusi. Zacznij istniec wraz z dzieckiem w jego zyciu . Uzyj w tym celu swojej przebieglosci inteligencji. Przestan krytykowac tesciowa i wogole nie poruszaj tematu jego mamusi.

Gość gość
Idz z tesciowa na zakupy wypatrz cos co bys chciala i udaj ze nie masz kasy zobaczysz jak zareaguje jesli i tobie cos kupi to przestan sie czepiac bo moze kobieta zwyczajnie lubi obdarowywac bliskich i nie ma zlych zamiarow

Gość gość
Tobie też coś daje ? Bo może faktycznie jest poprostu miła :)

Gość gość
Oczywiście ze mi nic nie daje:) dziwne tylko ze jak z nią mieszkał to nic mu nie kupowała a odkąd się wyprowadził to cały czas prezenty dla syna...

Gość gość
A skad bral skarpetki jak z nia mieszkal

Gość gość
Przecież ma żonę i sam zarabia skarpety może sobie kupić. A czy normalne jest ze zawsze stoi po stronie matki? Czy nie powinno być tak że mąż stoi po stronie żonY?

Gość gość
Autorko!!!! marsz do lekarza,potrzebujesz pomocy!!!!

Witam serdecznie, Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gości do programu o relacjach teściowa-synowa. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie, Monika

Gość gość
monikada dziś Kafeteria nie jest miejscem gdzie znajdzie Pani osoby które prezentują jakiś poziom,to najczęsciej kobiety które dla zasady nienawidzą matek swoich mężów ,więc sam program z nimi jest bez sensu.