Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapomiajeczka

Ślub (bez wesela), Trójmiasto, proszę pomóżcie! :)

Polecane posty

Gość niezapomiajeczka

Cześć Kochane, mam nadzieję, że mi pomożecie :) W tym roku planujemy z narzeczonym wziąć ślub. Problem polega jednak na tym, że chcemy wziąć ślub, ale bez wesela. Mam bardzo małą rodzinę - po prostu nie mam kogo zaprosić. Z drugiej strony wcale nie marzy mi się żadna wielka impreza, bo to nie to jest najważniejsze :) Mój narzeczony jest podobnego zdania. Oprócz tego jesteśmy młodzi, dopiero zaczęliśmy pracować i najzwyczajniej w świecie nie stać nas na wielkie wesele... Nie chcemy brać kredytu (broń Boże!) ani korzystać z pomocy rodziców. W końcu jesteśmy już samodzielni :) Mój narzeczony ma trochę większą rodzinę niż ja... Na pewno będzie ok. 30 osób. I z tym wiąże się moje pytanie: gdzie w Trójmieście zorganizować coś w stylu eleganckiego obiadu dla rodziny? jakieś propozycje restauracji, które moglibyśmy zarezerwować? Nie potrzebujemy sali bankietowej, parkietu, hotelu itd. Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię :))

Gość gość
naprawdę nic? :)

Gość gość
Elegancko ( ale drogo) Pod Lososiem, Dwór Oliwski (choc tam malo kameralnie), Grand Hotel, Willa Uphagena(ladne sale i akurat na 30 osób) Chyba najlpiej tam, gdzie caly lokal bedzie wasz i smaczne jedzenie- i to zalezy, ile chcesz wydac kasy na obiad- wejdz w neta, bedzisz miala wykaz restauracji wraz z opiniami. Ja wybralaby cos z widokiem na morze, sa restauracje przy molo i na molo.