Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olej kokosowy odchudza szybko

Polecane posty

Gość gość

Słyszałyście o tym? Zmniejsza wchłanianie tłuszczów i spala zbędną tkankę tłuszczową. Ja stosuję go zamiast masła oraz do smażenia i jest super! Polecam ten http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-900g/, jest też w mniejszych opakowaniach ale ten wychodzi najtaniej

Gość gość
słyszałyśmy, ale to nieprawda że odchudza a że szybko to już bzdura kompletna używam od kilku miesięcy i nie schudłam

Gość gość
stosuję olej kokosowy bo ma dobrą temperaturę smażenia ale o jego właściwościach odchudzających pierwsze słyszę na pewno warto go stosować w kuchni za to stosuję teraz suplementację Novoslimem i jest całkiem ok jestem po miesiącu i mam już 3, 5 kg mniej a zostały mi dwa opakowania Musze powiedzieć że jestem bardzo zaskoczona bo nie wierzyłam nigdy w takie cuda

Gość gość
KOLEJNA BZDURA

Gość gość
a ja stosuje od tygodnia, i widze mniejszy brzuch

Gość gość
Może w czymś wspomaga odchudzanie ale jeśli ktoś myśli by spalić dużo kalorii to już są potrzebny typowy preparat np. taki jak figurena, a te półśrodki można też jako uzupełnienie. Dzięki figurenie zrzuciałam szybciutko swoja nadwagę

Gość gość
Polecam coś takiego to dla osób co nigdy nie ogarną co to jest dieta z deficytem kalorycznym i są zbyt tępi żeby liczyć Kcal www.limvena.pl