Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzrozpaczony27

Wczoraj zdradzilam meza ze swoim kuzynem

Polecane posty

Gość gośćzrozpaczony27

Nie wiem co nam odwalilo, pilismy w kilka osob i potem wszyscy procz kuzyna ktory mial u nas nocowac rozeszli sie. Poslalam kuzynowi w oddzielnym pokoju lozko, ale on jeszcze chcial wypic i wyjal wodke. No i ja z nim ja pilam, a potem nie wiem nawet jak znalazlam sie w tym pokoju i swiadomosc odzyskalam w momencie gdy kuzyn juz byl na mnie:O wiem, ze to obrzydliwe, wiem, ze napiszecie prowo, ale wczoraj swietowalismy i dlatego tyle poszlo alkoholu. Normalnie w zyciu bym sie tak nie napila. Powiedzialam kuzynowi po wszystkim ze nie mozemy nikomu powiedziec, zgodzil sie ze mna, ale ja mam wyrzuty sumienia:O dzis rano kuzyn i ja zachowywalismy sie jakby nic sie nie stalo, ale co zrobic z tymi wyrzutami sumienia?

Gość gość
wyrzuty sumienia to twoja kara. Nie mów męzowi bo ukarzesz jego chcąc sobie ulżyć A ten kuzyn to w ogóle ci się podobał wcześniej?

Gość gość
Z własnym kuzynem? To prawie jak z bratem :/

Gość gość
sama jesteś sobie winna, jak można się tak schlać, że traci się kontrolę???

Gość gośćzrozpaczony27
o nie jest bliski kuzyn, nasi rodzice sa rodzenstwem ale ciotecznym. O tak, wyrzuty sumienia nie dadza mi zyc, juz dzis plakalam dwa razy, mezowi powiedzialam, ze sie zle po alkoholu czuje:O nigdy mu nie powiem, kocham go za bardzo by go stracic. A czy pic tyle musialam? nie, nie musialam, ale dawno nie pilam i stalo sie.

Gość gość
bleee... z kuzynem :( szkoda męża! A na wyrzuty nic nie poradzisz trzeba z tym żyć, teraz zależy czy one pozwolą Ci zapomnieć czy przyznasz się mężowi!!

Gość gość
To czego nie przerwalas jak sie ocknelas? Ja bym powiedziala mezowi, ze nic nie pamietam i obudzilas sie w lozku z tamtym. Jak kiedys wyjdzie to cie zostawi a teraz moze wybaczy

Gość gość
z czasem zapomnisz na tyle, że normalnie nie będziesz o tym myśleć za dnia.. może ci się czasem przypomni. daj czasowi czas

Gość gość
Trzeba nie chlać jak świnia jak potem nie potrafisz nóg razem utrzymać. Co ty nie wiedziałaś wcześniej, że k***a z ciebie po alkoholu wychodzi? Jak można mówić, że kogoś się kocha, jak się pieprzyłaś z kimś innym? Patologia.

Gość gośćzrozpaczony27
niestety to prawda, ze po alkoholu wychodzi ze mnie jakas k***eska natura:O wiem o tym i dlatego nie pije z nikim nigdy tylko z mezem. Nie sadzilam ze moze do tego dojsc. A jak sie ocknelam to wiem, ze zabrzmi to debilnie, ale jakos glupio bylo mi przerywac:O Meza zas kocham naprawde i nie mam zamiaru nic mu mowic.

Gość gość
A jak będziesz w ciąży z kuzynem?

Gość gośćzrozpaczony27
w ciazy na pewno nie bede, tego sie nie obawiam akurat.

Gość gość
A ja się dziwię, że masz wyrzuty, że nie chcesz by mąż się dowiedział, a publicznie wypisujesz: wczoraj impreza, kuzyk, miał zostać na noc, dwa razy płakałam, mąż się pytał.. Przecież zobaczy przez ramię, że siedzisz na kafe, zajrzy, zobaczy ciekawy temat, przeczyta, powiąże fakty, zajrzy w historię itd..

Gość gość
alllleee kapa.... masakra! ale dobrze że ci wstyd, gorzej jakbyś nie miała kaca moralnego. Wtedy nie świadczyłoby to dobrze o tobie. Nie wiem jak możesz to wymazac z pamięci. Zabezpieczył się chociaz?

Gość gość
"głupio było przerwać"?:D nieźle się rzucałas na niego skoro kuzyn się za ciebie wział. On na pewno nie był az tak pijany skoro mu stanał. Po prostu, skorzystal z okazji i wział co mu dałas

Gość gość
Sorry ze to napisze ale wiesz ze jestes zwykla k***a? I nie chodzi mi o to ze zdradzilas tylko wierzysz w to co piszesz ze kochasz meza maz jest dla ciebie zerem nie masz do niego szacunku dlatego to zrobilas i tego sie trzymaj :)

Gość gość
Dobrze że nie z teściem

Gość kolejna co zdradza
Heh ja zrobiłam to samo. :-/ tylko że z kuzynem męża, który kiedyś był moim facetem. Trwało to może 5 minut w ubikacji. Teraz mam wyrzuty sumienia

Gość gość
I doszłaś w te 5 minut w kiblu?

Gość kolejna co zdradza
Ani ja nie doszlam ani On nie doszedł. Po prostu sama nie wiem dlaczego to zrobiliśmy. Ja mam wyrzuty a On zachowuje się jakby się nic nie stało... ehh

Gość gość
A jak ma się zachowywać. Dziura jak dziura.

Gość kolejna co zdradza
Dzieki, ale krytykę biorę na klate...

Gość kolejna co zdradza
No czyli dla Niego też to nic nie znaczyło? Ehh nie mówię calej prawdy nawet tu... :-/ Piszę z Nim od prawie roku, jak z kolegą, nie o seksie itd. Chcę to skończyć ale chyba coś do niego czuję... i teraz wylejcie na mnie pomyje

Gość gość
prowo już tu było jak dziwcze zrobiło laskę swojemu teściowi bo drinkowała z nim dalej jak goście w tym mąż poszli nyny :)

Gość gość
@kolejna co zdradza który lepszy? a tak wogole zalujesz?

Gość gość
A ja gwałce małe dzieci!! :P i co Wy na to?

Gość kolejna co zdradza
A tu znowu ja... Jestem w ciąży 9 tygodni, boje się że to dziecko nie jest mojego męża tylko jego kuzyna... co robić???

Gość gość
kolejna co zdradza dziś A tu znowu ja... Jestem w ciąży 9 tygodni, boje się że to dziecko nie jest mojego męża tylko jego kuzyna... co robić??? X Przestać płodzić prowokacje.

Gość kolejna co zdradza
a co to znaczy?