Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie dołuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku z facetem od roku mieszkamy razem, uważam że nie pasujemy do siebie pod względem bycia ja chcę się rozwijać a on stoi w miejscu. Nie kocham go. Pod względem seksu też tragedia nie potrafi mnie zaspokoić nigdy nie miałam z nim orgazmu... Gdy powiedziałam mu że chcę odejść powiedział że skończy ze sobą bo nie wyobraża sobie życia beze mnie. Co ja mam zrobić????

Gość gość
Nie próbowałaś go wcześniej ? Potem są takie sytuacje. Ty w ogóle coś w łóżku potrafisz ?

Gość gość
Kolejna idiotka która związała się z facetem którego nie kocha i teraz jest zdziwiona że jest źle. Brak słów po prostu!

Gość gość
Jeżeli go nie kochasz to nie ma sensu tego ciągnąc. Ja miałam podobny związek i też nie mogłam go zakończyć przez szantaże emocjonalne .Byłam wykończona psychicznie ale po roku udało mi się , że dał mi spokój .

Gość gość
powiedz jego rodzinie . matce i waszym znajomym, że chcesz odejść, ale on Cię szantażuje. I to co NAJWAŻNIEJSZE: ja tak miałam, że mnie szantażował, że jak nie wrócę to on się zabije. Zadzwonilam na policję i pogotowie. NATYCHMIAST był spokój z nim i od razu się pogodził ze stratą.

Gość gość
Taki facet, który szantażem chce kogoś zmusić aby z nim był, moim zdaniem ma coś z psychiką . Wykończy Cię psychicznie . szkoda twojego życia aby się poświęcać i być z kimś skoro się go nie kocha . Spróbuj stopniowo , że narazie nie chcesz być w związku bo chcesz to przemyśleć a później powiesz że nic do niego już nie czujesz i go nie kochasz i chyba nie chce miłośći z przymusu , powinien odpuścić

Gość gość
No tak, tylko czy jak juz ten facet odejdzie na dobre z twojego zycia to czy nie bedziesz tesknic i zalowac? Pomyslalas o tym? Czy na mysl o jego calkowitej nieobecnosci w twoim zyciu odczuwasz jedynie spokoj i zero leku czy zdarzaja ci sie chocby niewielkie rozterki? Wiesz moze nam sie niekiedy wydawac ze wiemy kim jestesmy i potrafimy siebie okreslic, jednak kiedy zycie stawia przed nami wyzwania wtedy okazuje sie ze na wierzch wypycha sie cos do czego do tej pory nie mielismy dostepu - niepewnosc, strach plus inne g***towne emocje. Moze byc tak ze pojawi sie w tobie dosc silne uczucie do tego czlowieka kiedy jego juz nie bedzie. Moze zamiast podejmowac bardzo radykalne decyzje pobadz troche sama, zeby sie przekonac jak naprawde sie z tym czujesz