Gość Salam alaykum Napisano Kwiecień 13, 2015 witam , jestem rok po ślubie z Algieryjczykiem , nie powiem na początku było nawet dobrze , ale od jakiegoś czasu zaczęło się między nami psuć , to znaczy pierwszym problemem było to kiedy rozmawiałam z moją siostrą na skype , ona również wyszła za algieryjczyka i mieszka w Algierii na dodatek to jego bliski kolega .. no i wracam do tego , rozmawiałam z nią i zaczął się wściekać , nawet bardzo bym powiedziała , zaczął komentować np "no ,powiedz o naszych problemach , kiedy nie będzie Twojej siostry i Twoich przyjaciół w życiu to będziemy szczęśliwi " kiedy byłam w Algierii to nawet nie mogłam do niej iść , musiałam iść do jego mamy ,żeby poprosiła swojego syna by mnie zawiózł .zawsze działało. zaznaczam nikt z moich przyjaciół i z mojej rodziny nigdy nic złego na niego nie powiedzieli , nie wiem czemu tak robi . Ja mu tłumacze ,że jak on by się czuł gdybym ja zabraniała mu rozmawiać z własnym bratem . Mówie mu ,że musi dorosnąć , ponieważ spodziewamy się maleństwa . uwierzcie mi ,że nie chce na siłę się uszczęśliwiać ,bo strasznie się czuję , nie mówcie typu ,że inna kultura czy religia znam tą religie i wcale nie jest napisane "znecaj się psychicznie nad swoją żoną " .. mieszkałam w jego kraju i uwierzcie mi ,że Ci ludzie są wspaniali , jego rodzina ,nigdy nie powiem nic złego , nigdy nie zauważyłam czegoś złego , widzę to w moim mężu , jego arogancja mnie przerosła. Jeśli któraś dziewczyna ma podobnie, proszę doradźcie mi . jestem załamana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach