Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Salam alaykum

Zazdrość

Polecane posty

Gość Salam alaykum

witam , jestem rok po ślubie z Algieryjczykiem , nie powiem na początku było nawet dobrze , ale od jakiegoś czasu zaczęło się między nami psuć , to znaczy pierwszym problemem było to kiedy rozmawiałam z moją siostrą na skype , ona również wyszła za algieryjczyka i mieszka w Algierii na dodatek to jego bliski kolega .. no i wracam do tego , rozmawiałam z nią i zaczął się wściekać , nawet bardzo bym powiedziała , zaczął komentować np "no ,powiedz o naszych problemach , kiedy nie będzie Twojej siostry i Twoich przyjaciół w życiu to będziemy szczęśliwi " kiedy byłam w Algierii to nawet nie mogłam do niej iść , musiałam iść do jego mamy ,żeby poprosiła swojego syna by mnie zawiózł .zawsze działało. zaznaczam nikt z moich przyjaciół i z mojej rodziny nigdy nic złego na niego nie powiedzieli , nie wiem czemu tak robi . Ja mu tłumacze ,że jak on by się czuł gdybym ja zabraniała mu rozmawiać z własnym bratem . Mówie mu ,że musi dorosnąć , ponieważ spodziewamy się maleństwa . uwierzcie mi ,że nie chce na siłę się uszczęśliwiać ,bo strasznie się czuję , nie mówcie typu ,że inna kultura czy religia znam tą religie i wcale nie jest napisane "znecaj się psychicznie nad swoją żoną " .. mieszkałam w jego kraju i uwierzcie mi ,że Ci ludzie są wspaniali , jego rodzina ,nigdy nie powiem nic złego , nigdy nie zauważyłam czegoś złego , widzę to w moim mężu , jego arogancja mnie przerosła. Jeśli któraś dziewczyna ma podobnie, proszę doradźcie mi . jestem załamana .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować