Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VL

Miłośnicy książek prośba o pomoc

Polecane posty

Gość VL

Pilnie poszukuje tytułu książki: Wiem tyle ze jeden z rozdziałów książki zatytułowany jest "Oczy Miłości". a w nim fragment na pierwszej stronie rozdziału: Dwaj mężczyźni rozmawiali o swoich rodzinach jeden z nich stwierdził: Rozdział "Oczy Miłości" Pierwsze pół pierwszej strony: Moja żona jest naprawdę cudowna. Sam nie wiem jak komuś takiemu jak ja udało się ożenić z taka kobietą. Mogla mieć kazdego a wybrała mnie. Nigdy tego nie zrozumiem. - -Musiała cie naprawdę pokochać podsunął drugi -Jesteś szczęściarzem że masz taką żonę... Taką która naprawdę Cię kocha. -To prawda,poszczęściło mi się -przyznał pierwszy. - A gdzie się poznaliście? - zapytał jego kolega. Poznaliśmy się na zebraniu w kościele powiedział pierwszy. Chodzicie do kościoła? - zdziwił się drugi. To wszystko co posiadam, komuś się może z czymś kojarzy? Może podpowie ktoś gdzie pytać?

Gość gość
panienko, przypomnij sobie gdzie widziałaś studentko tę książkę i idź tam kotku

Gość gość
ktos? cos? Ludzie są mądrzy prawda.

Gość gość
Czytałaś to kiedyś? Co to za rodzaj, gatunek? Romans? Polskie, czy tłumaczenie? Jeśli wiesz jaki to gatunek, możesz szukać na jakimś forum entuzjastek romansów, bo pewnie to jakiś romans. Mnie nic to nie mówi.

Gość gość
Znalezione obrazy dla zapytania nieudane operacje plastyczne zdjecia

Gość gość
to jest fragment jaki widzialam przypadkowo. Nie mam nic więcej :(

Gość Sunsina
Czy ja wiem to najlepiej poszukać księgarza jakiegoś albo bibliotekarza ja jaku szukam konkretnej książki (mieszkam w UK) to dzwonie do polskiej księgarni na stronie masz infolinie - http://rewolucja.co.uk/ i oni mi zawsze doradzają. W zasadzie teraz już za granicą jest dużo łatwiej o polski tytuł niż było to jeszcze kilka lat temu.