Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze doradzcie mi

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy się,bo tego zażądali od niej jej rodzice.Mamy roczną córkę,a ona po wypraniu mózgu nie chce już o mnie znać.Ja ja nadal kocham i chętnie zacząłbym wszystko od nowa ale ona nie chce i twierdzi ze mnie nie kocha.Walczyć czy odpuścić?

Gość gość
Walczyć dla siebie i dziecka :) życzę powodzenia A kobieta po porodzie często ma deprechę

Gość gość
a tak konkretnie: 1. ile macie lat? 2. jakiś powód rozstania, bo chyba nie, że rodzice każą? 3. jakieś warunki dla dziecka?

Gość gość
Wyraźnie mówi ze mnie nie kocha i nie chce mnie znać.Minal rok od porodu i tyle się nie widzieliśmy.Raczej o depresji nie ma mowy.

Gość gość
Ona m 23 lata,a ja 41.jej rodzice mnie nie zaakceptowali,z powodu różnicy wieku i to że jestem rozwodnikiem.Nie ważne dla nich było kim jestem,jaki jestem,jej uczucie do mnie i nasze maleństwo.

Gość gość
skoro mówi, że cie nie kocha, to pewnie tak jest, ładnie... stary cap, a ugania się za małolatami, potem jeszcze płacze, że go rzuciła, płać alimenty i spotykaj się z dzieckiem, nic tu nie poradzisz.

Gość gość
stary cap to cie zrobil

Gość gość
jaki stary taki... no właśnie, w dodatku zachowujesz się jak nastolatek, hihi ;) spójrz na to ze strony rodziców tej dziewczyny, której zrobiłeś dziecko: 1. stary 2. rozwodnik (nie napisałeś przyczyny) 3. zachowuje się jak dziecko co oni mieli sobie pomyśleć, "namiesza naszej córce w głowie i jak mu się znudzi, to poszuka sobie młodszej. już raz tak zrobił"

Gość gość
Wiem że jest różnica wieku i to dosyć spora.Jej rodzice są starsi ode mnie o 3 i 6 lat ale miedzy nimi a mną jest przepaść.Mam mieszkanie,pracę i jestem zaradny,czuły.Pierwsza żona uciekła do innego zostawiając mi dzieci które dziś są pełnoletnie.Kocham ją i nie jestem bawidamkiem który zmienia kobiety jak rękawiczki.

Gość gość
uprzejmością to raczej nie grzeszysz, ani samokrytyką...

Gość gość
jeszcze dzieciaty, co te baby w takich widzą? :D