Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego szczypią mnie nogi pod spodniami??

Polecane posty

Gość gość

Miał tak ktoś? Mam takie jeansy ze jak je nosze to szczypie/swędzi mnie skóra na nogach. Od czego to moze byc?? Dodam ze spodnie nie byly jeszcze prane, są nowe i chodzone dopiero kilka razy.

Gość gość
to co mam zrobic? a jak je wypiore to bedzie ok?

Gość gość
Nie wierze :( nie da sie tego jakos obejsc? To nowe spodnie i je lubie bardzo

Gość gość
Domyślam się :( ale czy nie da sie jakos zabiezpieczyc skóry przed dzialaniem tych szkodliwych substancji? Albo wymoczyc takie spodnie w czyms co je zneutralizuje? ehhh

Gość gość
spróbuj jeszcze nawilżyć skórę nóg przed założeniem tych spodni. nie wiem, czy pomoże ale spróbować można. ja tak miałam z rajstopami. jak je trochę ponosiłam, skóra na nogach była podrażniona i swędziała. gdy sobie smarowałam jakimś balsamem przed nałożeniem rajstop, trochę pomagało. teraz już nie mam z tym kłopotu.

Gość gość
Dziekuję, tak zrobię

Gość gość gostek

Też tak mam, kupiłem spodnie znanej dobrej marki i swędzą mnie nogi po godzinie noszenia czy więcej.  No i co? Spodnie do wyrzucenia? Moze jest jakis sposób? Struktura materiału to bawełna, tencel i elastan. Czytam, że tencel trudno sie barwi i stosuje sie mocne barwniki chemiczne. Moze to od tego? Co z tym zrobić? Czy wpływa to na zdrowie noszącego?