Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowania faceta..

Polecane posty

Gość gość

Mam już dosyć mojego faceta, nie dość, że jest maminsynkiem. Jest na każde zawołanie każdego tylko nie moje. To jeszcze jakby wciąż starał się robić mi na złość. Sytuacji milion, ale ostatnia dosłownie wyprowadziła mnie z równowagi. Obydwoje mamy wolne 2 dni. Godzina 13 dzwonie do niego bo wciąż się nie odzywa, w końcu pisze i stwierdza że niedawno wstał. Więc dzwonie, a tu się okazuje, że jedzie z kolega - (kolega mnie nie lubi z wzajemnością )i jego żoną i córkę gdzieś? I nie może rozmawiać bo jest w aucie, na moje pytanie : jak to jedziesz gdzieś przecież pisałeś że śpisz, odpowiedział : jadę i tyle. Nie wspomnę, że chamsko odebrał telefon po raz kolejny przy tym 'koledze', rozmawia przy nim ze mną jak ze złem koniecznym. Przy mnie do rany przyłóż. cholera dorosły facet 30lat, czy to możliwe że nie dojrzał do związku, co to za pokazywanie przy kolegach, że ma się gdzieś swoją kobietę? Jesteśmy ze sobą ponad półtora roku. Po co mnie okłamuje w takich durnotach? Zdaje sobie sprawę, że problem jest infantylny, ale mam z nim takie atrakcje średnio co dwa tygodnie! Na zmianę chyba nie mam co liczyć..

Gość gość
Ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę, tylko to 30 latek nie dziecko. Nie rozumiem dlaczego daje sobie włazić na głowę jakiemuś 'koledze' z którym zna się przeszło 2 lata. Podałam jeden przykład z wielu.

Gość gośćona27
Ultimatum...albo ty albo on? I nie mówcie ze to szantaż bo rozmowa nic nie da i facet sie nie zmieni. Wybierze ciebie ok tylko bądź konsekwentna. Wybierze jego tez ok przynajmniej reszty zycia ci nie zmarnuje.

Gość gość
Po ostatniej jego 'aferce' o kolegę, powiedziałam że nie chce o nim rozmawiać, ale jeśli planuje coś z nim niech mi o tym powie. Zamiast tego odbiera przy nim i mówi, że rozmawiać nie może. Oczywiście się na mnie obraził jak zwykle i zapewne nie będzie się odzywał przez kilka dni.

Gość gość
Spotykasz się z 15latkiem? Bo na pewno nie z 30letnim facetem.

Gość gość
Nie wiem czy szantaż jest dobrym rozwiązaniem. Dla mnie to wszystko jest taką dziecinadą, że aż trudno mi pojąć co on odwala. Raz była sytuacja gdy ten 'kolega' mnie obraził, ja mu odpowiedziałam na co mój facet odpowiedział mu że gdy ja wszystko przemyślę to go przeproszę. Ogólnie kolega potrafił zadzwonić w nowy rok ok 12 i pytać czy mój facet go zwiezie gdzieś, a mój go prawie przepraszał że nie może.

Gość gość
Co więcej, sama przez te jego fochy i aferki czuję się jakbym głupiała z dnia na dzień.

Gość gość
Wiesz co, to chyba nie Ty jestes dziewczyna swojego chlopaka, tylko ten kolega jest jego dziewczyna. Sorry ale faktycznie chore co Twoj gosc odwala. Szacun ze to wytrzymujesz i jeszcze z nim jestes. Ja bym juz dawno nie byla.

Gość gość
Po prostu ręce mi opadają, nie umiem do niego dotrzeć, ale faktycznie masz rację, że wygląda to tak jakby kolega był dla niego najważniejszy, później rodzina, znajomi a ja gdzieś hen daleko. Ale na po co kłamać że śpi, kiedy jedzie z nimi gdzieś i ta odpowiedz, jadę i tyle. Durnieje przy nim.

Gość gość
Oczywiście się obraził, napisał, że mam się leczyć i nie odzywa się. Chora sytuacja. Czasami zastanawiam się czy on nie jest gejem. Dziwna jest ta jego relacja z tym 'kolega'

Gość gość
jeszcze nie jeden klamliwy tekst usłyszysz w chamskim wydaniu to taki typ i nie zmienisz go,raczej to manipulant,bawi sie tobą,twoimi uczuciami, nie cierpię facetów ktorzy ulegają wpływom innych-taki nie ma kręgosłupa będzie brnął w kłamstwa,prowokował do cichych dni by mógł realizować swoje plany-inaczej:byś mu nie przeszkadzała w tym a czy on nie działa na dwa fronty? mnie chamstwo i prostactwo odsuwa od danej osoby,ponieważ to razi ,ubliża i lekceważy

Gość gość
Właśnie takie mam odczucia, nie mam pojęcia czy nie ma nikogo. Niby nikt do niego nie dzwoni, często jesteśmy razem, mam hasła na portale, ale zwykle co 2 tyg wybucha wielka kłótnia po której on się kilka dni nie odzywa. Więc czasu wolnego trochę ma.

Gość gość
pokłóciliśmy się i się nie odzywa..