Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam owsiki !!!!

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak prosze powiedzcie tylko jak wyrzycić te okropne robale z mojego organizmu.bralam juz chyba wszystkie leki.:(

Gość Sofokles
Ja tez mam owsiki !!

Gość Sofokles
Podziele sie z wami Jaka metoda sie ich pozbywam :) szybko i skutecznie

Gość gość
Pyrantellum ale teraz tylko na recepte z tego co wiem. Pij duzo kwasu ze sloika z ogorkow kiszonych i ogolnie duzo kiszonego jedz. Zero slodyczy.

Gość Sofokles
Moje kochanie lubi wyssac robaczki z mojej doopki :)

Gość gość
Gdzie znalazles taka milosc ?

Gość gość
jedz duzo kwasnego

Gość gość
Woda z ogorkow ha. Na owsiki pomagla tylko czosnek. Nie mozesz rozmaicac teraz diety. Co dzien czosnek na kawalku chleba z maslem bo innaczej nie przejdzie.

Gość gość
Regularna lewatywa z czosnkiem. Moja mama tak robila jak bylam dzieckiem. Byl okres jak w klasie wszyscy owsiki mieli :/ mi to akurat pomoglo.

Gość gość
Miałam calkiem niedawno- zarazilam sie od dziecka. Nie ma co sie wstydzic. ZENTEL 2 tableteczki tylko. Zgryzasz jedna dziennie. Po 2 och dniach jak reka odjal. Bardzo mocny lek ale na recepte niestety. Bez lekarza nie wyleczysz tego. Profilaktycznie sok z kiszonej kapusty mozna pic ale jak juz masz owsiki to nic nie da.

Gość gość
dziekuję za odpowiedzi tylko ja na prawde bralam juz wszystko zentel, pryntanelum. nie wiem co mam juz robic.

Gość gość
Idź do lekarza. Przepisz Ci coś mocniejszego.

Gość gość
pestki z dyni tylko surowe 200 sztuk dzienie

Gość gość
Droga Autorko, jest taki lek, oczywiscie na receptę, Vermox. On dziala na owsiki, zakazenia mieszane, glistnicę, itp. Jedna tabletka dziennie przez trzy dni. Za dwa tygodnie powtórka kuracji. Jezeli ty masz owsiki, to bardzo prawdopodobne, ze reszta rodziny tez ma. Jezeli masz psa, kota, tez je nalezy odrobaczyc, wyprac, albo wyrzucic stare posłania i polozyc nowe. W czasie kuracji zmieniaj często posciel,codziennie ręczniki, pizamy, bieliznę osobistą. Jaja owsików przenosi się np.na rękach, grzebiąc w ziemi bez rękawic. Jesli masz ogród, praca tylko w rękawicach, gumowych, budowlanych, nie szmacianych. Idź jeszcze raz do lekarza rodzinnego, trzeba wyleczyć całą rodzinę. Przeczytaj dokladnie ulotkę. Zyczę powrotu do zdrowia:) urszak

Gość gość
Dziękuje. Mieszkam w blku i mam tylko swinke morskaa oczywiscue wszyscy sie odrobaczaja. Wzielam zentel ale one ciagle wylaza.

Gość gość
Dziękuje. Mieszkam w blku i mam tylko swinke morskaa oczywiscue wszyscy sie odrobaczaja. Wzielam zentel ale one ciagle wylaza.