Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I chcę cię bardzo i bardzo

Polecane posty

Gość gość

chcę mieć,i bardzo ciebie chcę chcieć.

Gość gość
Kim jestes?

Gość gość
skoncz ty pop*****lencu te twoje idiotyczne tamaty , bo cie zablokuje mode tuku matole

Gość gość
ja ciebie bardziej chce miec niz mam

Gość gość
ja od dawna czekam na blokadę przez jakiegoś moda

Gość gość
Żałuję niewykorzystanej okazji gość dziś mogło być tak pięknie a przechodzę prawdziwe piekło. Zamiast się zastanawiać trzeba było działać. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Już za późno na cokolwiek. Jak dalej żyć.... gość dziś Może nie jest jeszcze za późno. Działaj gość dziś Może będzie następna okazja? gość dziś Jest za późno. Nie ma ratunku, z każdej sytuacji jest wyjście ale z tej nie. Do końca życia będzie mnie to gnębić. gość dziś to nie ma sensu usmiech.gif gość dziś Dlaczego za pozno? gość dziś Może tak jest dla Was lepiej.Może tak miało być ,że nie wyorzystałaś/łeś tej okazji. gość dziś Mam sobie wmówić że tak jest lepiej ?! Kilka lat nie daje mi to spokoju. gość dziś To działaj cos. Trzymam kciukioczko.gif gość dziś Caly czas czekam az cos zrobisz... smutas.gif gość dziś Piszę że nie ma okazji i już niestety nie będzie. Było minęło tylko jak się pogodzić... gość dziś Jak minęło, to nie żałuj tylko zaakceptuj. Inne tematy z tej kategorii prosze o radę ... Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że... gość dziś a jesteś chociaż pewien/pewna czy była to wzajemna

Gość gość
Żałuję niewykorzystanej okazji gość dziś mogło być tak pięknie a przechodzę prawdziwe piekło. Zamiast się zastanawiać trzeba było działać. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Już za późno na cokolwiek. Jak dalej żyć.... gość dziś Może nie jest jeszcze za późno. Działaj gość dziś Może będzie następna okazja? gość dziś Jest za późno. Nie ma ratunku, z każdej sytuacji jest wyjście ale z tej nie. Do końca życia będzie mnie to gnębić. gość dziś to nie ma sensu usmiech.gif gość dziś Dlaczego za pozno? gość dziś Może tak jest dla Was lepiej.Może tak miało być ,że nie wyorzystałaś/łeś tej okazji. gość dziś Mam sobie wmówić że tak jest lepiej ?! Kilka lat nie daje mi to spokoju. gość dziś To działaj cos. Trzymam kciukioczko.gif gość dziś Caly czas czekam az cos zrobisz... smutas.gif gość dziś Piszę że nie ma okazji i już niestety nie będzie. Było minęło tylko jak się pogodzić... gość dziś Jak minęło, to nie żałuj tylko zaakceptuj. Inne tematy z tej kategorii prosze o radę ... Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że... gość dziś a jesteś chociaż pewien/pewna czy była to wzajemna zaczynamy

Gość gość
Żałuję niewykorzystanej okazji gość dziś mogło być tak pięknie a przechodzę prawdziwe piekło. Zamiast się zastanawiać trzeba było działać. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Już za późno na cokolwiek. Jak dalej żyć.... gość dziś Może nie jest jeszcze za późno. Działaj gość dziś Może będzie następna okazja? gość dziś Jest za późno. Nie ma ratunku, z każdej sytuacji jest wyjście ale z tej nie. Do końca życia będzie mnie to gnębić. gość dziś to nie ma sensu usmiech.gif gość dziś Dlaczego za pozno? gość dziś Może tak jest dla Was lepiej.Może tak miało być ,że nie wyorzystałaś/łeś tej okazji. gość dziś Mam sobie wmówić że tak jest lepiej ?! Kilka lat nie daje mi to spokoju. gość dziś To działaj cos. Trzymam kciukioczko.gif gość dziś Caly czas czekam az cos zrobisz... smutas.gif gość dziś Piszę że nie ma okazji i już niestety nie będzie. Było minęło tylko jak się pogodzić... gość dziś Jak minęło, to nie żałuj tylko zaakceptuj. Inne tematy z tej kategorii prosze o radę ... Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że... gość dziś a jesteś chociaż pewien/pewna czy była to wzajemna