Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staniki do kramienia

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam pytanie: skompletuję właśnie wyprawkę do szpitala i pozostały mi do zakupu staniki do karmienia. Przymierzałam w sklepie zwykłe bawełniane "szmaciaki" - coś w ten deseń: http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/51/84/63/06/5184630687 (w sklepie 60zł, sic!?). Model dobrany właściwie, rozmiar odpowiedni ale miały szew dokładnie na brodawce i mnie to wkurzało (tak wiem, że i tak będę mieć wkładki ale jednak podziękuję za taki model.) Jak przeglądałam oferty na allegro i w internetowych sklepach to zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej po prostu zakupić kilka par dobrych biustonoszy na zwykłych fiszbinach z odpinanymi ramiączkami. Jest sens wydawać na taką szmatkę tyle kasy, która wg mnie nie podtrzymuje biustu jak trzeba? Któraś z was radziła sobie w ten sposób?

Gość gość
ja kupiłam do karmienia, ale z fiszbinami, ma odpinane ramiączka

Gość gość
na poczatek do szpitala i ten pierwszy tydzień kup sobie ze dwa takie szmaciaki. potem jak rozkreci sie laktacja i bedziesz znala dobrze swoj rozmiar to mozna zainwestowac w cos fajniejszego, na fiszbinach i w ogole

Gość GoskaKa
Później warto naprawdę zainwestować w coś fajnego. Nie tylko dla zdrowia, ale również dla własnego samopoczucia. Ja skorzystałam z usług profesjonalistów i się nie zawiodła. Polecam Allesa, bardzo fajna obsługa i duży wybór.

Gość gość
polecam sklep www.sklep-biustonosze.pl maja super wybor :)

Gość gość
Co do staników do karmienia kilka rad, które u mnie się sprawdziły: przede wszystkim kup czarne bądź ciemne, jeden jasny w zupełności Ci wystarczy (o ile w ogóle nosisz jasne ubrania oczywiście). Do tego góra jeden z fiszbinami, bo fiszbiny mogą się wbijać w pierś, zatkać kanalik i problem gotowy. Do tego jeden ciut luźniejszy do spania. Poza tym warto zajrzeć do H&M tam miewają fajne staniki do karmienia, a jak sobie zamówisz newsletter to masz 25% zniżki na jeden produkt i ja tym sposobem kupiłam zestaw 2 staników za jakieś 50 zł i naprawdę byłam z nich zadowolona..

Gość gość
Ja sobie przerobiłam zwykły stanik, który nosiłam przez ciążę i dokupiłam jeszcze potem dwa normalne, dobrze dobrane i też przerobiłam. Tylko Miękkie (tzn. nieusztywniane) ale z fiszbinami. Nic mi się nie wbija ani nie odgniata - trzeba po prostu dobrze dobrać stanik. I jestem bardzo zadowolona - bo trzymają bardzo dobrze i jest mi super wygodnie.

Gość gość
mi podczas cięży bardzo dobrze sprawowały się staniki Alles. Poleciła mi je pielęgniarka w szpitalu i nie myliła się. teraz z czystym sumieniem polecam je wszystkim znajomym

Gość LuizaGustowska
Mi położna też polecała firmę Alles i też mogę śmiało polecić, bo i są wygodne i bardzo bardzo wytrzymałe :) A i cena jest niska w porównaniu z innymi sklepami i przede wszystkim jakością! :)

ja do karmienia nie uzywalam takiego odpinanego stanika, mialam zwykly stanik i zwykly top, kladlam maluszka na super mami na poduszeczce miekko i karmilam