Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat...pomocy!!! :(

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Otóż mam 17 lat jestem jedynaczka. Moja rodzina jest trochę dziwna-nigdy nie widziałam aby ojciec powiedzial matce że ją kocha, przytula i ogólnie ją wspiera. Oni żyją bez uczuć, śmieją się owszem ale to tylko tyle...:-( Gdy mialam 9 lat ojciec robił altanke ja bedac bardzo glupiutka obsypalam tatę trociną. On się bardzo wkurzyl i mi z całej siły dal liścia, wiem ze krew mi leciała.:-( Potem przeprosiny. Na wakacjach pokłóciłam się z nim mialam 10 lat siedziałam i płakałam za stołem bo mi przywalil.:-( Od 14 roku zycia słyszałam takie teksty " bo jak ci przypie(r(dole to aż Ci farba wypłynie" "pasem po d***e dostanie i się nauczy " -gdy nie chciałam mu czegoś przynieść. Gdy pokłóciłam się z koleżanka płakałam i on że co się stało, chciałam to zostawić dla siebie, mówiłam ze nic a on "że jestem jego własnością i on chce wiedziec." " chuj ci w d**e" " zaraz zabiore ci ten telefon to się skończy te twoje fochy" pot były slowa "powiesz czy nie ? " szarpaniny wykrecanie ręki itp. Były sytuację ze odnosił się do mnie wulgarnie pytam jak mija dzień a on "zamknij ryj". "Wypad z pokoju" " jedziemy do domu to ci się skończy" itp. Rozstałam się z chlopakiem mialam 16 lat to mówił ze zaraz dostanę i mi się humor polepszy. A wtedy byłam w okropnym nastroju :-(:-(:-( Ciągle słyszę upokorzenia :( to boli :( nigdy do niego nie przezwalam. Zawsze mówił zebym nie wchodziła do rzeki bo wyleje :( albo zebym nie jadła bo będę jak hipopotamica itp. Ale schudlam. Chciałam jechać do koleżanki mialam 16 lat a on "no chyba ci odbiło, dam w pysk to przyjdzie" :( Czuje się tragicznie, mam 17 lat za rok się wyprowadzam. Chce zapytac czy wasz ojciec tez tak robił? Jego zachowanie jest poprawne ? Czy mogę go podać np. Do sądu ? Na policję itp ? Pomocy :-(:-(:-(

Gość gość
jego zachowanie jest w pełni poprawne, bachory trzeba trzymać krótko

Gość gość
Biedna :( mialam to samo, ale nic nie zrobilam. Szybko sie usamodzielnij bo zapewne mu odbije i Sam cie wyrzuci mowiac ze jestes pelnoletnia i on na cb robic nie bedzie. On sie na tobie rozladowywuje. Jak bedzie cie potrzebowac kiedys to bedzie udawac milego

Gość gość
To nie może tak być a matka wie jak on Cię traktuje? Może powinnaś z nią porozmaiaławiać. Doskonale wiem jak czujesz miałam podobnie albo gorzej. Byłam w Twoim wieku i młodsza on znęcał się psychicznie. Nie miałam w nikim wsparcia. Czasem miałam ochotę skończyć ze soba. Teraz nie mam z nim kontaktu . Nie możesz tego tak zostawić. Trzymaj się

Gość gość
matka siedzi praktycznie w pracy zazwyczaj mowi tak jak nikt nie slyszy lub babcia tylko ale ona mu nic nie zrobi, czasem się odezwie czasem nie :( naprawdę nie mam już sił, mam ochotę skończyć przerasta mnie to :( nie to nie jest prowo, pytam poważnie , proszę pomozcie :( co ja mam z tym zrobić ?

Gość gość
Pedagog, psycholog, policja - groźby karalne, nagrania, obdukcje, do sądu skieruje Twoją sprawę policja. To jest sadystyczne i nienormalne zachowanie i to coś, co Cię krzywdzi powinno gnić we więzieniu.

Gość gość
Moja też siedziła w pracy i wtedy pliekło. Rozmawiaj z matką o tym jak najwięcej on nie może Cię tak traktować. UMusisz być silna. Jesteś dorosła, usamodzielnisz się i to się skończy. A może babcia Ci pomoże. Ja wyprowadziłam się do dziadka.

Gość gość
Prowo. Obrzydliwe.