Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Bez przyjaciół

Brak przyjaciół.

Polecane posty

Gość Bez przyjaciół

Niby ich mam, ale nie mam. Są tylko gdy coś potrzebują. Moja szkoła jest małą każdej klasy jest tylko po I więc nie mam co próbować się zaprzyjaźniać. Moja klasa jest tak trochę specyficzna. Jest mi często przykro bo dostaje obelgi na które wcale nie zasługuję, np. d****** szmata, grubas itp. Nigdy nic nie wiem co się w klasie dzieje, ponieważ wszyscy usuwają mnie na drugi, a nawet trzeci plan. Później są tylko pretensje. Nie lubię ich wszystkich. Nikogo nie interesuje, że maluję, rysuję, fotografuję i prowadzę bloga... Przy ostatniej rozmowie w klasie wszyscy się ze mnie śmiai , że "niby" nie umiem jeździć na rolkach. Umiałąm od I klasy podstawówki dodam ż ejestem w VI.... Co chwilę na FB widzę jak oni świetnie się bawią w weekendy robiąc ogniska czy chodząc na lody... Tylko szkoda, że nikt mnie nie zaprosi. Gdy ja już coś im zaproponuję NIKT nigy NIE ma czasu. Następnego dnia w szkole słyszę jak im się nudziło w domu. Ja siedzę cały czas w domu w weekendy też. Wychodzę na dwór i na spacery, ale jak już ich spotkam kończy siię na zwykłym "część" burkniętym pod http://edge.easyinline.com/app/hilite.pngnosem... Mam 2 przyjaciółki. Jedną poznałam w internecie, a drugą mam w realu. Problem w tym, że ta druga chodzi do innej szkoły i jest strasza więc ma więcej obowiązków. Teraz chcę się zmienić, zaczęłąm ćwiczyć chcę im wszystkim pokazać że JA też mogę... Proszę o poważne odpowiedzi, bo naprawdę potrzebuję pomocy... :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować