Gość Bez przyjaciół Napisano Kwiecień 13, 2015 Niby ich mam, ale nie mam. Są tylko gdy coś potrzebują. Moja szkoła jest małą każdej klasy jest tylko po I więc nie mam co próbować się zaprzyjaźniać. Moja klasa jest tak trochę specyficzna. Jest mi często przykro bo dostaje obelgi na które wcale nie zasługuję, np. d****** szmata, grubas itp. Nigdy nic nie wiem co się w klasie dzieje, ponieważ wszyscy usuwają mnie na drugi, a nawet trzeci plan. Później są tylko pretensje. Nie lubię ich wszystkich. Nikogo nie interesuje, że maluję, rysuję, fotografuję i prowadzę bloga... Przy ostatniej rozmowie w klasie wszyscy się ze mnie śmiai , że "niby" nie umiem jeździć na rolkach. Umiałąm od I klasy podstawówki dodam ż ejestem w VI.... Co chwilę na FB widzę jak oni świetnie się bawią w weekendy robiąc ogniska czy chodząc na lody... Tylko szkoda, że nikt mnie nie zaprosi. Gdy ja już coś im zaproponuję NIKT nigy NIE ma czasu. Następnego dnia w szkole słyszę jak im się nudziło w domu. Ja siedzę cały czas w domu w weekendy też. Wychodzę na dwór i na spacery, ale jak już ich spotkam kończy siię na zwykłym "część" burkniętym pod http://edge.easyinline.com/app/hilite.pngnosem... Mam 2 przyjaciółki. Jedną poznałam w internecie, a drugą mam w realu. Problem w tym, że ta druga chodzi do innej szkoły i jest strasza więc ma więcej obowiązków. Teraz chcę się zmienić, zaczęłąm ćwiczyć chcę im wszystkim pokazać że JA też mogę... Proszę o poważne odpowiedzi, bo naprawdę potrzebuję pomocy... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach