Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byliście zawiedzeni kopertami od gości weselnych?

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka mi ostatnio mówiła że dostała od babci kasę ale się trochę zawiodła bo babcia bogata i się nie postarała. Ja też trochę się zawiodłam ale co zrobić trzeba to zachować dla siebie i dla kateferi.

Gość gość
koperty jak koperty, moj brat x lat temu dostal w prezentach 8 zegarow sciennych:D

Gość gość
ja to byłam zawiedzona ze do koperty nikt mi nic nie kupił tesciowa nic nie dała itd. ja to zawsze jakąs kasę dam i prezent ale teraz basta nic już nie będe dawała a jak będą imprezy to skromnie będzie i mnie nie obchodzi że to dla chrześnicy męża czy dla kogo innego o nas też nikt nie myśli.

Gość gość
Trzeba było oglądać program telewizji śniadaniowej to byście usłyszały że prosząc gości juz robicie im problem bo nie jeden musi na głowie stanąc by włożyc co w kopertę i cały miesiąc jesc suchy chleb.Inni którzy mają więcej nie muszą rozdawać aż tyle ile wy byście chxiały.A gości nie prosi sie po to by przynieśli a po to by razem z młodymi uwiecznili bawiąc się ten najpiękniejszy w życiu dzień. Więc ocenianie kto ile dał jest niegrzeczne.Jesli si chce traktować własny ślub jako imprezę dochodową to może warto pomyśleć nad tym by wziąc ślub cichutki i dać spokój ludziom nie obmawiając ich.

Gość gość
frajerstwo się żeni , to okazja na gape pojeść i wychlać a może i p*****ać. zawsze daje zaklejoną kopertę w taki sposób by nie poznano od kogo a w kopercie dyszka. i cała noc napitki i wyżerki. tak się polskich wieśniaków wali w poroże

Gość gość
chodzi o to że ktoś ma kasę ale mu szkoda albo może dać ale nie da bo nie , chodź się bliska rodzina żeni a na trampki za 170 wydadzą a że brat się żeni to co to bo on zawsze był najgorszy to na wesele figę mu dać. często rodzice dzieci nie równo traktują

Gość gość
moja szwagierka miała mniej ludzi na komuni jak my na weselu a więcej kasy nazbierała

Gość gość
Nie zawiodlam sie, bo nie po to slub bralam, zeby lape po kase wyciagac. Dali tyle ile mogli i nie mi oceniac czy mogli wiecej.

Gość gość
p********e s*******ny jakz zrobie wesele to poto zeby upamietniic ten wyjatkowy dzieni dobrze sie bawic wiazac sie na calezycie zprzyszla zona a nie liczyc j****e kopery :/nigdy mi sie nie przelewalo w domu na 18 dostalem od ojca 30zl bo wiecej nie mialobecnie co miesiac kupuje mu leki za 500 k...a zeby mi sie taka zachlanna szmata nie trafila narzekalas dla meza ze jego rodzina za malo dala czy tylko na kafe czysta ciekawosc?

Gość gość
u mnie od strony męża prawie same sknerusy

Gość gość
Od najlepszej koleżanki dostałam 50 złoty,a ona ma kasę zarabia około 4 tys.

Gość gość
często ci ci mogą dac nie dadzą a biedni wydadzą a niektórzy mają lekki stosunek do kasy, jak widze jak ini dają to tez nie dam i koniec.

Gość gość
gość dziś a co to tesciowa to instytucja charytatywna że miała cie obdzielić kopertą i prezentem???? a może własnie dlatego ci nie dała bo widziała że jej syn zle wybrał i pewnie miała rację.Juz jej dooopsko obrabiasz sz...to

Gość gość
gość dziś nie zapraszaj i nie bywaj i nie narzekaj.Jak sie nie ma kasy to sie nie robi wesela licząc że goście zwrócą wydatek.

Gość gość
Zaraz się zacznie kolejna kafe wojna...

Gość gość
nie będzie wojny jak nie będzie durnych topików.Ludzie nie lubią czytać wypoocin roszczeniowych idiotów.

Gość gość
widzicie jaki jest temat dyskusji nie umiecie czytać? Wypowiadają się zawiedzeni a nie nawiedzeni idealni.

Gość gość
gość dziś nie zawiedzeni :)tylko bezczelni:):):)

Gość gość
ciekawe gdybyście dostali od każde gogościa po 10 zł czy nadal tak byście gadali

Gość gość
do przedmówczyni:) jak cie stac na konia to powinno też na wóz.Jesli liczysz że własne wesele to impreza dochodowa to go nie organizuj.Żałosne

Gość gość
ciekawy temat ale chyba nie zrozumiany

Gość gość
trochę tak

Gość gość
ludzie to sknerusy