Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkoo24

MAM PROBLEM Z ZATRZYMANĄ ÓSEMKĄ POMOCY

Polecane posty

Gość ciasteczkoo24

Jutro idę do chirurga stomatologicznego i mam mieć usuwaną ósemkę prawą dolną, problem w tym, że na zdjęciu rtg jest położona ukośnie w kierunku siódemki i jej korzenie przebiegają przez nerw zębodołowy i strasznie się boję że podczas usuwania zęba ten nerw się całkiem przerwie i stracę czucie na pół twarzy lub też języka, boję się panicznie, a jeśli chirurg się nie podejmie usuwania takiego zęba to co wtedy? można z tym żyć bez większych problemów? Czy był ktoś z was w takiej sytuacji że ósemka przecinała nerw i baliście się usunąć? bo ja się boję panicznie :O

Gość ciasteczkoo24
Może się ktoś wypowie

Gość ciasteczkoo24
Ja chyba dzisiaj nie pojadę do tego stomatologa bo boję się panicznie :O nie mogę jeść ani spać, budziłam się dzisiaj w nocy kilka razy z takim przerażeniem to jest jakiś koszmar! Czuję się jak przed egzekucją dosłownie! Masakra...

wyrywanie zębów to średnia przyjemność, ale chirurg powinien znać się na swojej robocie. Najlepiej jedź i powiedz mu czego się boisz. On Ci wszystko wytłumaczy fachowo ;)

Gość gość
To nie ty jestes specjalistą tylko chirurg. Wszystko będzie dobrze, nie panikuj! Moja mama miala podobną chistorię, dostala narkozę, i problem wreszcie się skonczył. Glowa do góry:)