Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik beta hcg.

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Zrobilam 3 razy BeteHCG. Po 1 wyniku=375,2 poszlam do lekarza, ktory nic jeszcze nie widzial na usg. Niestety zapisal mnie na kolejna wizyte dopiero za 3 tyg. Troche sie martwie. Przepisal jedynie luteine i kazal czekac. Nastepny wynik to 775 a dzis ponad 3400. Beta pieknie wzrasta, ale zastanawiam sie czy nie isc do innego lekarza. Czuje ciagłą obawe czy wszystko jest ok. (niechcący wrzuciło mi temat też na dyskusje ogólną)

Gość gość
Na pewno wszystko jest ok:) ładnie rosnie hcg:) nie wiem tylko po co ta luteina, nie przypominam sobie żebym brała. Jak sprawdzalam moje hcg w necie to wychodziły jakiś straszne rzeczy - od ciazy mnogiej po jakieś potwornosci. Mąż w ogole zakazał mi sprawdzać czegokolwiek w necie. Do lekarza poszliśmy chyba w 6 lub 8 tygodniu i na usg już ładnie biło serduszko:) Ja dokładnie wiem kiedy zaszlam w ciążę. A teraz moje szczęście skończyło 11 mcy i właśnie śpi:) wszystko jest ok

Gość gość
luteina jest na podtrzymanie ciazy

Gość gość
Dziekuje za pocieszenie :* wiem, że nie powinnam się teraz zamartwiać. Nie wiem skąd te obawy i strach ... To jest silniejsze ode mńie. Co do luteiny to nawet nie zwreagowałam jak ją przepisał byłam w takim szoku, że nic nie zobaczył na usg :( wziełam recepte i t yle. Mam przepisane 2 tabletki 2xdziennie.

Gość gość
Spokojnie. Na pewno wszystko jest ok. Luteina nie zaszkodzi- jest stosowana na podtrzymanie. A na wizytę najlepiej iść ok 7-8 tygodnia, wtedy będzie widać serducho. Gratulacje

Gość gość
nie martw sie, luteina nie zaszkodzi :) ja pierwsza ciaze poronilam i jak zajde w druga to ide od razu do gin zeby mi ją przepisal. bierz ją wedlug zalecen

Gość gość
Z obliczen od ostatniej miesiaczki wychodzi mi juz 7 tydzien. lekaz r robil USG Tydzien temu we wt orek. Nie gra mi tu coś ciągle. Moze to opozniona owulacja mi tu namieszala ;)

Gość gość
no wlasnie, owulacja mogla byc opozniona :)

Gość gość
Dzięki Dziewczyny :) kogo zapytam jak nie was ;) szybkie pytanie jeszcze szybsze odpowiedzi. Będę spokojniej spać.