Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurza twarz hemoriody atak

Polecane posty

Gość gość

Noż co za cholerstwo. 2 dni 2 mi się zrobiły. Boli jak wszyscy diabli. Miałem już kiedyś ze dwa razy, ale nigdy nie bolało. No, może minimalnie. A teraz jest dramat. Łykam diohespan max, smaruję Avenoc-iem, ale nic to nie pomaga. Ktoś może coś poradzić?

Gość gość
Nooo to jest k******o, wlasnie tez teraz to mam, czesto na pogode mi sie ten chuj tam robi w srodku, zadnego lekarstwa na to k******o nie ma, rozpychania kreci sie tam cos, c*****a sprawa

Gość gość
Z checia bym sobie pol d**y wyciela by sie pozbyc k******a j******o

Gość gość
ja mam na zewnątrz, ale boli cały czas, siedzenie to męka, a o wypróżnianiu nie wspomnę - koszmar. Na domiar złego, mam parcie kilka razy dziennie i się tak męczę :o

Gość gość
Ja mam te chuje w srodku:( piecze dupa i rwie

Gość gość
a czego używasz? jakieś czopki, nasiadówki?

Gość gość
Nic na to k******o nie pomaga, 2 j****e tygodnie musisz sie meczyc, to zapalenie tyle trwa- taka to choroba, katar trwa tydzien a zapalenie d**y dwa tyg, musisz odczekać, rob rzadsza kupe tzn jedz delikatne rzeczy by nie srac z bólem , sliwki suszone jedz i blonnik, wazne jest by bardziej nie podrazniac tego gowna, lekow na to nie ma

Gość gość
Aaaaa i jak zachce ci sie kupke to przed usiadnieciem na kibel posmaruj otwór oliwka albo wazelina- lepiej latwiej gowno sie przesliznie i mnie bedzie bolec :)

Gość gość
ja akurat dietę mam zdrową, na zaparcia nie cierpię. A od kiedy te dziady mnie zaatakowały w ogóle luźne stolce. Nie w tym tkwi problem. Po prostu koszmarnie boli przy wypróżnianiu.

Gość gość
a tyłek, za przeproszeniem, cały czas mam posmarowany, bo smaruję Avenoc-iem, a maść ta jest na wazelinie, więc natłuszczony jest o***t. Właściwie boli cały czas, czy stoję czy siedzę. Kuźwa to już 4. dzień. P*****lca dostanę...

Gość gość
To kara za spędzanie 24/7 na kafe :D:classic_cool: Siedź nadal, niedługo nie będziesz w stanie się wysrać:classic_cool:

Gość gość
nie siedzę tu 24/7, ale jakieś 10 godzin dziennie. Bez tego w pracy groziłaby mi śmierć z nudów :classic_cool: