Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dasha 1995

Kolokwium

Polecane posty

Gość Dasha 1995

Jak długo przed kolokwium zaczynaliście naukę. Czy zdarzało wam się nie uczyć w ogóle jeśli przedmiot nie był zbyt trudny

Gość gość
zawsze sie uczylam i robilam sciagi dzien przed kolosem wieczore, zeby miec wiedze na swiezo

Gość Dasha 1995
A nie było nieraz zbyt późno. Nie każdy pozwoli na ściąganie

Gość gość
Ja zazwyczaj jak siedzę i się ucze dużo wcześniej- nie zdaję. Teraz nie uczę się wcale, albo tylko 2 dni przed coś tam sobie powtórzę i zdaję.

Gość gość
Przeważnie dzień przed kolokwium czytałam materiał dwa razy, czasem trzy, a potem na szybko przeglądałam rano. Czasem nie uczyłam się wcale, bo zdarzały się kolokwia bazujące na obliczeniach, a znałam wcześniej wszystkie rządzące nimi zasady.

Gość gość
"Nie każdy pozwoli na ściąganie" nikt nie pozwala na sciaganie ale zawsze da sie sciagnac jak sie umie.

Gość Dasha 1995
Jednak czasami nie ma reakcji. Jak ktoś uczy wiele lat to wie jakie są metody ściągania. Różna jest też penalizacja ściągania.

Gość gość
Wielu wykładowców chyba pozwala na dyskretne formy ściągania, bo moim zdaniem gdyby chcieli, to mogliby wypatrzeć większość ściągających.

Gość gość
Ja nie uczę się wcale na magisterce. Na licencjacie srogo potrafiłam zak****ać i zawsze dostawałam max 4, przeważnie 3-3,5. Teraz kończe magisterkę, ani razu się nie uczyłam, a wpadło mi nawet kilka piątek :classic_cool: