Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzęse się ze strachu, jutro mam oddać w pracy projekt którego nie zrobiłam !!!

Polecane posty

Gość gość

bo nie wiedzialam jak, nie moglam sie do tego zebrac od świąt, cos tam zrobilam ale jutro mam to przedstawic przed szefową i prezesem, zwolnią mnie bo szefowa to suka, albo nie dostane premii w najlepszym razie :O tak czy siak niedobrze mi :O

Gość gość
moze udam jutro ze mi niedobrze, ze sie zle czuje i przełoze to na inny dzien jak myslicie ? :O

Gość gość
walnij sobie kreske, przesiedzisz cala noc i to skonczysz

Gość gość
a dlaczego nie umiesz tego przygotować?

Gość gość
wyluzuj pewnie rozejdzie się po kościach

Gość gość
Nie rozejdzie, szefowa bedzie darła na mnie morde, wyzywala, ona jest do tego zdolna, kiedys sekretarke wyzwala od brudasek, szmat, nazwala ją lafiryndą, dziewczyna załamana plakala pol dnia w toalecie, ona lubi ponizac ludzi, sprawia jej to przyjemnosc... dala mi to do zrobienia, a ja nie wiem jak sie takie rzecyz robi :( zawsze robilam swoje, po cichu, oddalam to co mialam zrobic i gra gitara a teraz mam byc ''kreatywna'' dala mi do zrozumienia ze mnie zdegraduje albo zwolni, myslalam tez zeby sie przyznac ze nie jestem w stanie tego zrobic, nagrać ja jak mi bedzie ubliżala, powiem ze na moim stanowisku mam inne obowiązki... jak mnie bedzie chciala zwolnic to doniose zarządowi i prezesowi firmy albo pojde do sądu pracy :O

Gość gość
zamknij już doope i nie marnuj czasu, przygotuj przez noc!!! JAZDA DO ROBOTY

Gość gość
jak nie potrafisz to musiałaś nieźle dawać żeby cię tam przyjęli :) Profesjonalistka ...

Gość gość
skoro masz takich ludzi w pracy to lepiej dla Ciebie żeby Cie zwolnili,uwolnisz sie od toksycznych ludzi,od poniżania. Może przez jakiś czas będzie nerwowo,bo szukanie nowej pracy,ale z czasem stwierdzisz,ze t obylo dla Ciebie blogoslawienstwem,ze juz tam nie pracujesz nikt nie powinien tak ponizac pracownikow,to brak szacunku,szefowa sama ma kompleksy

Gość gość
od szmat ją wyzwała sucza ?to dlaczego sekretara nie wystąpi o mobbing?tak pozwólcie sobie nasrać na głowy,mnie jeden zaatakował wrzaskiem i próbą skopania to ja jego ostrym narzędziem i stchórzył mięczak ,chciałam dalej z nim pracować po pokazie mojej siły to nie chciało biedactwo tchórzliwe ;/ :-)

Gość gość
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji w pracy. Co prawda nie zwolniono mnie wtedy bo szefostwo nie zaliczało sie do jakichś wrednych. Ale okropnie to była dla mnie upokarzająca sytuacja tym bardziej że świadkiem tego była dziewczyna która śledziła każdy mój ****** była moją rywalką w zabieganiu o względy szefostwa która przyszła do pracy długo po mnie.

Gość gość
"ona lubi ponizac ludzi, sprawia jej to przyjemnosc" Może do prokuratora ?

Gość gość
jak dobrze ze ja nie musze robic projektów dla żadnego buca i paniusi z zaburzeniami

Gość gość
A ja. Jestem ciekawa jakim cudem zatrudniono osobe ktora nie potrafi wykonywac swojej pracy. dzisiaj rekrutacja i przesiew jest tak agresywny a ta ma prace , projekt tylko nie wie jak to zrobic