Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooonikaaaaa

Mój chłopak mnie nie akceptuje

Polecane posty

Gość moooonikaaaaa

Mój chłopak cały czas próbuje mnie zmienić. Często mówi teksty, że powinnam się odchudzić (173cm, 59kg), a ja wcale tak nie uważam. Sugerował mi również przefarbowanie koloru włosów. Dziś przesadził, doprowadził mnie do tego, że pół dnia nie mogłam dojść do siebie. Powiedziałam mu, że zrobię zabieg na cerę do maja. Jednak dziś jak rozmawialiśmy powiedziałam, że nie mam pieniędzy i zrobię pewnie po majówce. Usłyszałam, że jestem niesłowna. Że chciał bym dobrze zaprezentowała się przed jego znajomymi (niektórych poznam pierwszy raz). Poczułam się źle, przez niego zaczynam mieć kompleksy, których nigdy w życiu nie miałam. Byłam pewna siebie. Mam już tego dosyć, za bardzo mu ulegałam, zapisałam się na siłownie, przefarbowałam włosy. Uległam mu,a teraz mam tego dość. Nie piszę prosząc o szczególne porady, chcę się wyżalić, a tu jestem anonimowa.

Gość gość
jakiś nienormalny jest,sam ma kompleksy. Po co takim razie z Tobą jest,skoro chciałby coś w Tobie zmieniać? Twojemu chłopakowi powinnaś sie przede wszystkim podobać i powinien Cie akceptować oraz powinnaś sie czuć przy nim piękna. Widać,że to jakiś toksyczny typ,w żadnym razie sie nie odchudzaj bo nie masz z czego! co innego jakbyś była gruba ale jest w sam raz. Po co ty z nim jesteś,skoro Cie tak traktuje

jest z Tobą tylko dla poklasku wśród swojej paczki znajomych. on Cię nie kocha. kiedy człowiek kocha drugiego człowieka akceptuje go w pełni takim jakim jest, z bagażem zalet i wad, które posiada. kolor włosów, to jak wyglądasz to jest Twoja indywidualna sprawa, jedni czują się dobrze z boczkami, drudzy zaś wolą być fit. niech zajmie się swoją sylwetką i ulepszaniem jej skoro widocznie ma takie oczekiwania wobec Ciebie- powinien zacząć od siebie. nigdy nie pozwól, aby ktoś, a już szczególnie facet Tobą manipulował. on będzie stroił szopki, bo nie spełniłaś jego oczekiwań? a czy Ty jesteś jego własnością, zabawką, przedmiotem, kupił Cię na aukcji? nie daj się tak traktować i odejdź od niego czym prędzej, bo to już jest związkiem toksycznym i zaborczym, w którym samiec dominuje, a to Ty masz być ta uległa. uwierz co mówię, będzie jeszcze gorzej, niedługo nie będziesz mogła spojrzeć się na to co chcesz, wszystkiego Ci zabroni, poprzestawia Ci całkowicie Twój światopogląd, sprowadzi Cię do dna, przestaniesz wierzyć w siłę swojej osobowości, zniszczy i stłamsi Twoje ambicje, hobby, będziesz podporządkowana absolutnie jemu.

Gość gość
Ok. Ale niech Ci daję na to wszystko kasę! Skoro wymaga, to niech inwestuje i niech płaci.

Gość gość
Ucieka, zniszczy tobie psychikę. Zostaniesz pozniej sama z samoocena zerowa, brakiem pewności siebie i depresja. Jesli kochałby ciebie, to kochał taka jaka jestes. Nie zmieniałby ciebie na sile. To jakis narcystyczny psychol z kompleksem buraka:-(

Gość gość
siłownia ci nie zaszkodzi. chociaż taki pożytek z tej chorej sytuacji

Gość Zuzanna

Jak ja nienawidzę takich facetów co leczą swoje kompleksy na partnerkach. Nie podoba się? To wypad i idź kupić sobie gumową lalę najlepiej.

Gość ........
6 minut temu, Gość Zuzanna napisał:

Jak ja nienawidzę takich facetów co leczą swoje kompleksy na partnerkach. Nie podoba się? To wypad i idź kupić sobie gumową lalę najlepiej.

ja też, najlepiej takiego to jeszcze wykastrować.

Gość ffff

serio go kochasz desperadko?

Gość gość

tacy nie maja kompleksów, to narcyz bezwzgledny, taki pseudo zabawny psychopata ahahahahahaha

mie to zal takich, oni nie umieja rozmawiac jedynie manipulacjami probuja cos ugrac

poznalam jednego kiedys, na jego nieszczescie wyszlo na to ze poczul sie gorzej ode mnie, gdyz zlewalam jego manipulacje, teksty typowego badboja, bezczelnego chaama

boszsze jak mnie jest go żal, chociaz z drugiej strony biedak obral taktyke adekwatna do swoich mozliwosci werbalnych 😄 

a z wygladu... uduchowiony, wrazliwy, bardzo meski, magnetyczny, charyzmatyczny 😄  jak to mozna sie pomylić

tylko ze to nie ja mam czego żalować 😄 

Gość aaaaaaa

Powiedz mu, ze jesli tego chce to niech daje ci pieniadze na zabiegi, kosmetyczke, fryzjera itd. Dlaczego ty masz placic za jego zachcianki? Chociaz jakkolwiek skorzystasz na idiocie