Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam jej dosyc !!!!

Polecane posty

Gość gość
zawaliliscie pytania i stwierdzeniami. Hmm nie zdadzilem jej, nie ogladam sie za innymi, ona ma jakis uraz po poprzednich zwiazkach. Kurcze chyba musze dojsc do takiego momentu w ktorym skok z przepasci bedzie lepszy od zwiazku z nia. Czy ma prawo niewierzyc? Klamstwo, zawsze mozna zweryfikowac. Nie wierzyla mi smsy i rozmowy telefoniczne bilingi wyjasnily to czy mowilem prawde czy klamalem. Glupio jej sie zrobilo ale slowo przepraszam padlo troche za pozno, dalej jestem podejrzanym nr. 1. Mam dosc...

Gość gość
daj sobie spokój

Gość gość
Jak masz na imię, autorze?

Gość gość
30 lat to jest czas odpowiedni na powazny zwiazek?? Chyba z piecioletnim stazem. W pracy wszyscy ok. 30 maja juz zony i dzieci. A single po 30, jak zyje nie widzialem jakiegos z ktorym mozna by bylo normalnie pogadac... Najczesciej to mamisynki albo samoluby badz stare panny z fochami chcace ksiecia z bajki...

Gość gość
A kochasz ją ? Czy może jesteś z nią z litości lub przyzwyczajenia?

Gość lllaaalllaaalllaa
"O jakim meskim wyjsciu to moge zapomniec, nie ma moich i jej znajomych sa nasi. Ona nie ma kolezanek, ja mam byc tylko dla niej i przez 24h na dobe. " ... chce cię p***a nasiłę do siebie upodobnić ...to samo miałam z moim byłym ... rewanże,zesmty, itrygi, nadkontrola, papugowane moich byłych i zmusanie mnie do tego samego.... skończylło się tym , ze zachorowałam na depresje,myśli samobójcze a na konic wykryczałam "rozwód!"...złość, żal, mieszane uczucia, fizyczne objawy w po "toksycznym związku" ... rekonwalesencja kilka miesięcy ... podjęta ostateczna decyzja"nigdy więciej" takiego faceta ... teraz jestem ostrozna i muszę się dokłanie upewnić ... "nigdy więcej"

Gość gość
kocham, oststkami sil juz...bo slabnie to uczucie.

Gość gość
Sam jestes patologicznym egoistycznym dupkiem. A nie zastanawiałes sie skąd to sie wzięło ? Musiałeś ja do takiej zaborczości sprowokować kiedyś a może nadal prowokujesz. ( np. zdrada) Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Bajki to mozesz opowiadać komus innemu.. Ciekawe jakbyś to ty sie zmienił. Był bardziej czuły . Zapewnił ją że ją naprawde kochasz. Napewno by się uspokoiła. Ale po co nie ? Jeżeli kłamiesz i oszukujesz to w każdym związku bedziesz miał problemy. Pozdro.

Gość gość
pisze przeciez ze jej nie zdradzilem, wypraszam sobie by ktos kto mnie nie zna kierowal w moja strone obrazliwe slowa. Widac kobieta z garunku kazdy facet to swinia....

Gość gość
Proszę Cie nie rób z siebie bóstwa i księcia z Nibylandii, kobieta wyjdzie na ulicę i zaraz sobie kogoś znajdzie. Jaki Ty biedny pokrzywdzony chlopczyk. Sam jesteś sobie winien! jest akcja jest reakcja. Nie wmawiaj normalnym ludziom, że poznałeś wariatkę kt ora gdy tylko Cie złapała za szyję wszędzie widziała zdrady i wrogów- skoro tak po co z nią byłeś. Sam ja sprowokowałeś do takich zachowań a teraz się wybielasz i robisz wariata z normalnej dziewczyny! Dobrze ze sie rozstaliście może znajdzie normalnego dojrzałego 30latka!

Gość gość
Skoro masz dosyć to się z nią rozstań! Raz a dobrze! nie pasujecie do siebie, ona ci nie wierzy, a ty robisz z niej wariatkę która cie sprawdza, chory związek, po co się w nim męczyć?

Gość gość
Po co? Bo to przecież jest desperat:D

Gość gość
Nie desperat ale nie pasują do siebie, prowokuje dziewczyne do takich zachowań. Ja rozumiem gdyby była alkoholiczką, ćpunka i robiła takie rzeczy to faktycznie jakieś zaburzenia ma. Ale koleś ściemnia, laska się wk*wia bo nie wie na czym stoi, a ten zamiast przestać się zachowywać jak skończony idiota wciąż to ciągnie. Nie znam kobiety, która gdy zaczyna podejrzewać, że coś jest nie tak w związku nie sprawdzi faceta! nie znam! Gdybyś jej nie okłamywał, nie robił sobie jaj to by nie sprawdzała! Ty się chcesz bawić, nie poważnie żyć z kimś w związku!

Gość gość
Zamiast wypisywać na forum, że ona to i tamto to jej to powiedz. Usiądź i porozmawiaj szczerze, 30 lat masz. A najlepiej się rozstańcie, nie ufa ci bo widocznie jakiś powód się znalazł. Z tej mąki chleba nie będzie...

"W pracy wszyscy ok. 30 maja juz zony i dzieci. " X na pewno wręcz rzygają szczęściem, zwłaszcza ci którzy byli młodo złapani na dziecko, a ich żony się roztyły i zrzędzą :P X "A single po 30, jak zyje nie widzialem jakiegos z ktorym mozna by bylo normalnie pogadac... Najczesciej to mamisynki albo samoluby badz stare panny z fochami chcace ksiecia z bajki... " X mam wrażenie, że to pisała baba, która chce faceta zachęcić do szybkiego ślubu :P masa samolubów i maminsynków się pożeniła, wiesz o tym? :D a baby z fochami pozostają takie i w małżeństwie :)

Gość gość
AlicjaDonnikova dziś Obserwuję Twoje wypowiedzi od jakiegoś czasu na tym forum i się zastanawiam czy z Toba wszystko porządku jest? Ile ty masz lat dziecinko?

Gość gość
AlicjaDonnikova 2015.04.14 skoro przestała mu ufać, to po co z nim jest? skoro z niego taki zdradliwy ch..., to czemu marnuje przy nim swoje życie? usmiech.gif nie lepiej byłoby jej z innym? xxx zazdrosc jej wynika z niskiej samooceny. I próbuje chłopaka sprowadzic do swojego poziomu :D a on zamiast kopnąc taka w zad pląta się w tym bagnie

do tej, która "wszystko wie" o ich związku - zaprawdę, powinnaś się leczyć niewiasto :classic_cool: skoro koleś jest podobno takim potworem, to jak wytłumaczysz, że ta laska nadal z nim jest? :P dla takich jak ona nie warto się zmieniać. choćby srał dżemem truskawkowym, to laska nadal będzie nim pomiatać. moim zdaniem ona go po prostu szczerze nienawidzi i jest z nim po to, żeby mieć się na kim wyżywać. pewnie reszta ludzi już się od wariatki odsunęła i on jeden bidulek został na linii ognia :P

Gość Sklonowana40
gość dziś AlicjaDonnikova dziś Obserwuję Twoje wypowiedzi od jakiegoś czasu na tym forum i się zastanawiam czy z Toba wszystko porządku jest? Ile ty masz lat dziecinko? xxxxxxxxx Jak dla mnie to bardzo bystra i mądra osóbka ;)

Gość gość
Dziecko drogie? Czy ty na swoim przykładzie tak to wszystko opisujesz? byłaś w takiej sytuacji? Masz strasznie zawężony światopogląd, ile masz lat niuniu? :):)

Gość gość
ja tez w zwiazku taka bylam. jednak to ja zakonczylam relacje. i wiecie co? wiem, że byłam głupia i nie w porządku. ale nie było tak od początku. mój były mnie zaczął okłamywać, w nocy wydzwanial i pisal po 'kolezankach' a mi mówił że śpi (jeszcze jak nie mieszkalismy razem), po jakims czasie przypadkowo zobaczylam, że odwiedza strony z kobietami, które oferuja płatny sex itd. i twierdził, ze ja się czepiam o to wszystko. no i 'dostałam do głowy', byłam zazdrosna, kontrolowałam, sprawdzałam. Ale zanim zaczął mnie kłamać wierzyłam w 100% !! także autorze... może najpierw rachunek sumienia, co ?

Gość gość
skoro koleś jest podobno takim potworem, to jak wytłumaczysz, że ta laska nadal z nim jest? jezyk.gif dla takich jak ona nie warto się zmieniać. choćby srał dżemem truskawkowym, to laska nadal będzie nim pomiatać. moim zdaniem ona go po prostu szczerze nienawidzi i jest z nim po to, żeby mieć się na kim wyżywać. xxx Jak na razie osobą która wszystko wie o ich związku jesteś Ty, chyba z 5 postów dodałaś pod tym tematem. Byłaś w takiej sytuacji Szpiegowałaś faceta? Wyżywałaś się na nim? Dorośli ludzie nie wiążą się z kimś by się na nim wyżywać, zapamiętaj i wbij w główkę :) Dlaczego potwór? Dziewczyna zaczęła go sprawdzać bo widać taki powód miała, dorośnij lolitko :)

Gość gość
rozmawialem i co ta rozmowa dala?? Bo poprzedni tak robil... Mowisz tak jak on. Ale czy ja nim jestem? Kurde mam placic bledy tego co byl przede mna? A moze ja bede porownywac zachowania moje narzeczonej do mojej bylej i mowic ze poprzednia tez to mowila...

Gość gość
Nawet nie myśl o ślubie z nią bo będziesz miał piekło na ziemi, wiem co piszę .

"Jak na razie osobą która wszystko wie o ich związku jesteś Ty, chyba z 5 postów dodałaś pod tym tematem." x i coooo, zabronisz mi dodawać posty na publicznym forum? :D jak się nie podoba, to nie czytaj :P

Gość gość
Twoja kobieta jest toksycznie zazdrosna, to jest jak choroba psychiczna.Będzie tylko gorzej,nie lepiej.

Gość gość
Dziecino do nauki marsz! nie przeszkadzaj gdy dorośli rozmawiają! Facet ma problem, a ty zamieszanie robisz z tekstami rodem z bravo girl! zmykaj porozmawiać o pieskach, szczotkach czy o czym tam 16 latki teraz gadają.

"Nawet nie myśl o ślubie z nią bo będziesz miał piekło na ziemi, wiem co piszę . " X a niech się żeni, najwyżej zostanie rozwodnikiem - to wg niego chyba jakiś awans społeczny w stosunku do kawalera :P ciekawe, czy sam wymyślił, że facet-singiel koło 30stki jest "be", czy też panna mu tak wyprała mózg, że w to uwierzył :)

Gość gość
gość dziś Twoja kobieta jest toksycznie zazdrosna, to jest jak choroba psychiczna.Będzie tylko gorzej,nie lepiej. Coś jest na rzeczy w tym co napisałaś, tylko zastanówmy się skąd się to bierze? Autor po rozmowach, które nic nie wniosły powinien się rozstać tak będzie najlepiej dla obu stron. Tak będzie najzdrowiej. Ale jak już ktoś wcześniej mądrze zauważył, musi dawać coś od siebie w kolejnym związku, być może sam prowokuje do takich patologicznych skrajności nieświadomie. Chyba, ze chce to jakoś ratować?

" kobieta wyjdzie na ulicę i zaraz sobie kogoś znajdzie" X wybacz szczerość, ale z takim charakterkiem - nie znajdzie :) inny facet po jednej takiej akcji powiedziałby 'stop' i pożegnałby się. i pewnie już niejeden to zrobił w jej przypadku.