Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze niedawno optymistka

Czy 30stolatka ma szanse jeszcze kogos poznac

Polecane posty

Dotychczas byłam mega optymistką, zawsze uśmiechnięta, nie zwazajaca na przeciwności losu. Brałam zycie tak jak jest, staram sie byc silna ale I zawsze usmiechnieta. Ostatnio jednak zaczela dokuczac mi samotnosc. Wszystko przez prace I styl zycia jaki prowadze. Niestety czesto podróżuję, zyje na walizkach a pokoje hotelowe są bliższe niż dom. Bardzo ciężko jest kogos poznac bedac non stop w rozjazdach. Kiedy jestem na chwile w domu, lubie spedzac czas aktywnie, na sportowo, basen, rolki, rower itd. Niestety tak ciezko kogos poznac, moze latwiej gdyby nalezalo sie do jakiegos klubu ale na to nie mam czasu. Niby zostaje internet ale wszystkie te portale randkowe nie sa dla mnie, raz sprobowalam I bardzo sie sparzylam.. Tak chcialam sie tylko wyzalic moze ktos ma podobnie..

Gość gość
ja mam, 32 lata i juz nie szukam bo wokolo same idiotki, zwiedzam swiat sam, ludzie juz mnie znudzili

Gość gość
30 lat u kobiety to już wiek średni więc masz mniejsze szanse niż jak byłaś młoda. Szukaj takich po 40.

Gość gość
Ja mam 25 lat a pokochałem kobietę w mającą 35. Jest nam razem cudownie, niedługo ślub i staramy się o dziecko. Nawet jeśli go nie będzie to nic. Kocham ją nad życie, prawdziwa bratnia dusza więc głowa do góry ;)

Nie zgadzam sie z tym ze zaraz musze szukac facetow po 40stce, to jest jakis mit. Taka jak mitem jest to ze 30stka jest juz stara. Mi przeszkadza to ze nie mam czasu ani jak ani gdzie kogos poznac.

Gość gość
kazda kobieta mysli ze z urzedu jej sie nalezy fajny facet, ze oni zawsze bede o nia zabiegali, adorowali, tylko dlatego ze jest kobieta, nawet jak bedzie miala 40 lat to tez tak mysla, ze to facet ma sie o nie starac, jesli chcecie zwiazku to sie postarajcie, ze warto z wami byc bo samymi rozczeniowymi postawami i tym ze macie jeszcze jedrne cialko nie zdobedziecie faceta do zwiazku

To moze podpowiesz i doradzisz co takiego musi zrobic kobieta aby zainteresowac soba mezczyzne..

Gość gość
9:15 co bierzesz? Daj namiar na dealera:D

"30 lat u kobiety to już wiek średni" X a dla mężczyzny to już chyba wiek starczy, bo nam po 30stce rośnie libido, a facetom opada :P X autorko, kurde, jak będziesz patrzyła na to przez pryzmat "do 33 urodzin mam szansę, a potem to już kaplica" to raczej tylko załamiesz się nerwowo. jesteś uśmiechnięta, aktywna, może spróbuj poderwać jakiegoś pana, który ci się akurat spodoba? :) świat należy do wariatów :D

Gość gość
skoro do 30 nie masz nikogo to znaczy, że z tobą jest coś nie tak i jesteśwybrakowana

Gość gość
Zycie dopiero zaczyna sie po 30 jestes dorosla i wiesz czego chcesz

Gość gość
pewnie ze ma szanse, ubrac sie ladnie, umalowac, usmiechnąc i nie udawać wielkiej damy być pokornym i sobą i coś się trafi, no ale nie trzeba tez wybrzydzać, brać i szlifować co jest