Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta Laga

Chcecie schudnac ? poczytaj! White lion tea

Polecane posty

Gość Marta Laga

Hej dziewczunki i wszyscy inny ktorzy takze pragną schudnac. Jakis miesiac temu postanowilam xamowic jakies tabletki aby zrzucic pare kilo na wiosne. Znalazlam gdzies namiar sinsay2015@yahoo.pl zamowilam u tej osoby White Lion Tea. Dostalam wysylke kurierska po dwoch dniach, zaczelam brac. Kilka dni temu minal miesiac opakowanie sie skonczylo, stanelam na wage 6,5 kg mniej !!! Jesli chcecie schudnac sprobujcie :) ja na dniach zamowie napewno kolejne opakowanie :)

Gość Ktosiek743
No nie wiem, źle mi się kojarzą tabletki na odchudzanie... Ja czytałam ostatnio w internecie o pokrzywie indyjskiej. Ciekawy specyfik, który przyspiesza metabolizm i pozwala szybciej spalać tłuszcz. Chyba się na niego zdecyduję, szczególnie że nie obciążą wątroby, tylko wręcz poprawia stan organizmu. Więcej poczytać możecie o tym w artykule www.dziennikzachodni.pl/artykul/3740769,forskolina-pokrzywa-indyjska-tabletki-na-odchudzanie-mocny-atak-na-tluszcz,id,t.html?cookie=1

Gość gość
kuzynka polecała mi tabletki Slimcea. Nie wierzyłam ale jak ją widziałam wczoraj to schudłą bardzo widocznie. Mówi że 12kg więc coś musi być w tej slimcei.

Gość gość
też je stosuje. 3 dzień :)

Rzeczywiście dobry temat ;-) Jeśli zamierzacie schudnąć i to na trwałe, to zmieńcie jadłospis i dietę. Bez tego nie uda się osiągnąć prawdziwego efektu.

Gość milosci201
A ja stosuję Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem z niego bardzo zadowolona schudłam już 16kg w 2 miesiące i idą dalej po swoją wymarzoną sylwetkę!