Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję że idzie moda na wieś i rolnictwo

Polecane posty

Gość gość

bo moja 5letnia córka patrzy na traktory w polu i mówi że to fajne:)

Gość gość
Ja z wygody przeniosłam się na wieś i w życiu nie wrócę do miasta, gwaru i zawodu. Mam swój mały raj na ziemi

Gość prawictwo pospolite 137
wies jest dobra na emeryture , bo czlowiek potrzebuje spokoju ale mlody potrzebuje miasta , bo miasto daje mozliwosci

Gość gość
Zależy o jakich mówisz możliwościach, bo chyba nie średniej pensji i byciu non stop w pracy. Wolę pracować 1/3 tego czasu za kilku- krotnie lepsze pieniądze i mieć 8 miesięcy wolnego. Jak zechce mi się w tym czasie poszaleć o można przy takiej ilości wolnego jeździć gdzie pasuje.

Gość gość
Znam takich co nigdzie nie mają swojego domu uprawiają podróźnictwo, zarabiają w milionach a czasu mają 98% Chciałabym tak żyć ehhh Dlatego uczę się ich fachu. Wszystko jest tylko kwestia poznania i czasu jaki trzeba na to przeznaczyć...

Gość gość
W każdym razie brzmi na tyle nierealnie że nigdy żadna większość w tej branży nie zaistnieje a nawet się tym nie zainteresuje-co z kolei stawia ją wysoko jeśli chodzi o opłacalność działania w niej. Stopień trudności jaki trzeba przy tym przejść wyeliminuje dostrzeganie potencjału w tym zajęciu u największego nawet optymisty! -To najtrudniejszy kawałek chleba z jakim się w życiu zetknęłam ale mając grupkę przyjaciół zapaleńców i dobrych trenerów można sięgnąć gwiazd, bo jest wsparcie i to co najważniejsze wola walki-czyli nigdy się nie poddajesz .

Gość gość
już wrzuć tą reklamę dla naiwniaków, bo ci hemoroidy pęknął

Gość gość
Jaką reklamę? Zwariowałaś? Inteligentni się domyślą ale przynajmiej nie zrozumieją tego tak opacznie jak ty.

Gość gość
Powoli mija już moda na nudne wegetowanie w blokowych ciasnych klitkach, coraz więcej ludzi buduje się poza miastami.

Gość gość
inne życie, kontakt z naturą, zamiast warkotu silników i klaksonów śpiew ptaków-kocham to

Gość gość
Mija moda na tzw. wielkomiejskie kulturalnie wątpliwe życie:D