Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powróże

Polecane posty

Gość gość

Powróże pierwszej osobie która się zgłosi. Prosze podać jedno pytanie, imie i date urodzenia. W zamian prosze o weryfikacje wróżby.

Gość gość
iwona 18.02.79 czy moje problemy sie skoncza

Gość gość
Z jakiej sfery te problemy? Finanse uczucia zdrowie?

Gość gość
finanse i uczucia

Gość gość
Ok. Już patrze, daj mi troche czasu.

Gość gość
ok:) i nie dziekuje,bo za wrozbe sie podobno nie dziekuje.

Gość gość
Iwonko jesteś osobą inteligentną, ambitną kreatywną i masz dużą potrzebę samodzielności. Jesteś teraz w 9 roku numerologicznym, czyli w roku zakończania pewnego etapu w życiu, dlatego możesz mieć wrażenie że problemy zaczynają Cie przerastać. Jednak trzymaj się dzielnie, od jesieni tego roku sprawy powinny iść ku lepszemu. Zaczniesz nowy cykl, więc wiele spraw powinno się wyjaśnić i wyklarować. Masz wrażenie że wszystkie siły sprzymierzyły się przeciwko Tobie. Z kart mi wychodzi, że jesteś po jakimś rozstaniu, nie umieliście z partnerem dojść do porozumienia. Masz dziecko? Obecnie czujesz się bardzo osamotniona, taka trochę wycofana z życia. Masz pewnego rodzaju blokadę emocjonalną,jesteś zamknięta w sobie i cierpisz. Jednak głowa do góry, musisz uzbroić się w cierpliwość, bo na horyzoncie pojawiły mi się piękne karty. Jeśli jesteś osobą samotną to na horyzoncie widzę Pana o silnej osobowości, lider, przywódca. Osoba czarująca i inteligentna. W sferze finansowej też widzę dużą poprawę. Rozkwit, awans/podwyżka lub nowa praca, nowe perspektywy. Jesteś osobą odpowiedzialną, wytrwałą i pracowitą wiec niedługo powinnaś zacząć zbierać owoce swojej ciężkiej pracy. W ciągu kilku miesięcy Twoje życie powinno wrócić na właściwe tory:)

Gość gość
nadal nie dziekuje,bo nie wolno,tak mowia:)oj to fajnie,rzeczywiscie jestem po rozstaniu,dzieci nie mam.

Gość gość
czy ja tez moge prosic o wrozbe?

Gość gość
Mam nadzieje Iwonko że poprawiłam Ci humor. Pamiętaj tylko o jednym: rada kart jest taka, ze musisz przejąć inicjatywę, wyjść bardziej do ludzi, nie zamykać się tak w sobie:) Nie możesz być taka pasywna, wspaniałe możliwości przed Tobą, ale musisz w siebie uwierzyć:) Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego:) A do osoby która jeszcze napisała; tak mogę powróżyć, ale proszę o konkretne pytanie i krótki opis problemu.

Gość gość
To moze tak mam na imie Magda urodzona 20.08.1990 chcialabym sie dowiedziec czy w zyciu finansowym cos sie zmieni na lepsze i w uczuciach

Gość gość
Magdo z kar wychodzi mi że jesteś osobą samotną od dłuższego czasu, tak jakby w kwestii uczuć panował u Ciebie zastój. Widzę Cie jako ciepłą, opiekuńczą osobę, ale tak jakbyś odczuwała lęk przed zaangażowaniem się w związek a jednocześnie jesteś sfrustrowana trochę tym zastojem uczuciowym u Ciebie. Na horyzoncie widzę jednak światełko w tunelu, jednak zanim to nastąpi musisz uzbroić się w cierpliwość, może nawet będziesz musiała wylać trochę łez, może nawet jakiś przelotny romas:( Widzę w dalszej perspektywie młodego, zaradnego i odpowiedzialnego mężczyznę. Człowieka godnego zaufania, na którym można polegać. Człowiek lojalny, kompetentny w swojej dziedzinie, uczciwy, pracowity, sumienny. Także cierpliwości. Oj faktycznie, jeśli chodzi o finanse to widzę że różowo nie jest, musisz bardzo rozsądnie planować wydatki, tak jakby oglądać każdą złotówkę dwa razy zanim ją wydasz. Jednak w przyszłości czeka Cię dosyć pracowity okres, ale jeśli dobrze go wykorzystasz, to możesz liczyć na uznanie, pozytywny rezultat działań, sukces, poprawę finansów czy awans. Będzie to bardzo powolny proces, ale powoli sytuacja powinna się poprawiać. Możliwe że ktoś nawet wyciągnie do Ciebie rękę. Jeśli szukasz wsparcia finansowego, to takie na pewno pojawi się na horyzoncie (pożyczka, pomoc finansowa, premia czy jakiś nagroda).

Gość gość
Sylwia 19.04.87 jak ze sprawami zawodowymi czy uda mi się znaleźć pracę w tym roku?

Gość gość
Sylwia zaraz Ci odpowiem. Jesteś ostatnia dzisiaj. proszę innych żeby już nie pisali.

Gość gość
finansowymi miało być nie zawodowymi. sylwia 19.04.87 i czy uda mi się znaleźc prace w tym roku

Gość gość
Sylwio widzę że szukasz pracy od dłuższego czasu. Widzę że te poszukiwania są intensywne, przez internet, ogłoszenia. Czy nie pomaga Ci finansowo obecnie jakaś starsza kobieta, może mama? Tak czy siak na pomoc finansową na pewno możesz liczyć. Masz sporo pomysłów, koncepcji, jednak czujesz się trochę taka samotna, nierozumiana, na dodatek jesteś niezdecydowana, nie wiesz w którym kierunku pójść. Karty odpowiedziały, ze czekają Cie w przyszłości jakieś gwałtowne zmiany, nie wiem, przeprowadzka, nowy etap w życiu, coś co wywróci Twoje życie do góry nogami (wszystko to będzie związane z nową pracą). Możliwe że będziesz musiała odciąć dotychczasowe życie grubą kreską. Niestety nie widze że w najbliższej przyszłości znajdziesz prace, jednak będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość. Ale w dalszej perspektywie Twoje starania zostaną w końcu wynagrodzone. Nie możesz jednak się obawiać zmian, tylko iść prężnie do przodu. Możliwe że zatrudni Cie jakiś mężczyzna albo pomoże Ci znaleźć prace.

Gość gość
hmm samotna osoba nie jestem juz od 4 lat i mam nawet 2 dzieci

Gość gość
wszystko się zgadza. tak szukam pracy, mam wiele pomysłów, pomoc finansową mamy od mamy. Sylwia

Gość gość
hmmm Magdo to w takim razie Wasz związek czeka jakaś burza, karty pokazały mi ze napięcie między Wami będzie rosło, dlatego pokazały mi sie te łzy, napięcia, Twój partner jest taki jakby trochę oschły w stosunku do Ciebie. Przykro mi takie karty mi wyszły, źle je zinterpretowałam.

Gość gość
Droga wrózko dziękuję. A mam jeszcze jedno pytanie czy uda mi się kiedyś zostać mamą i urodzić dziecko? Jestem po 3 stratach ciąży :(. Sylwia 190487 karol 86.05.29

Gość gość
mogę i ja prosić o odpowiedz na pytanie? Kiedy Tomek 24.08.1984 mi sie oświadczy? Ania 5.04.1983

Gość gość
Sylwio - Karty nie chciały jednoznacznie odpowiedzieć, pokazały tylko leczenie, wizyty u lekarzy, Twoje zniechęcenie i rozczarowanie. Możliwe że czeka Ci jakiś zabieg związany z Twoimi problemami (nie wiem może invitro, inseminacja, a może jakaś laparoskopia, cos w ten deseń). Wtedy możesz liczyć na jakieś pozytywne nowiny. Koniecznie idź do lekarza, a jeśli już chodzisz, to nie zniechęcaj sie i kontynuuj leczenie.

Gość gość
Przepraszam Aniu, ale nie mam już czasu:( jutro postaram Ci sie odpowiedzieć, ok?

Gość gość
Dziękuję wrózko tak czeka mnie zabieg, operacja szyjki macicy, bo to przez jej niewydolność trace ciąże.

Gość gość
Sylwio życzę dużo zdrowia i powodzenia. To że karty jednoznacznie nie odpowiedziały nie oznacza, że będzie źle. Z doświadczenia wiem ze karty na tego typu pytania są kiepską wyrocznią. Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
Aniu widzę, że kwestia zaręczyn jest trochę takim punktem zapalnym w Waszym związku. Ty czujesz, ze Wasz związek nie rozwija się, czujesz rozczarowanie Tomka postawą i chciałabyś aby sprawy poszły do przodu. Tomkowi z kolei odpowiada obecny stan rzeczy. On ma dużo lęków i obaw, jeszcze nie dojrzał do pewnych zmian w Waszym życiu. Niestety ja do końca roku nie widzę zaręczyn.

Gość gość
Sylwio nie wiem czy jeszcze tutaj jesteś i to przeczytasz, ale chciałam Ci napisać, że dopytałam się jeszcze kart czy Ty będziesz kiedyś mamą i wyszło że tak. Będziesz musiała w to włożyć dużo wysiłku, to będzie ciężka walka dla Ciebie, będziesz czuła że los jest przeciwko Tobie, ale w ostatecznym rachunku Twoje marzenie się spełni:) na 100% :)))

Gość gość
Ktoś jeszcze ma ochotę na wróżbę?

Gość gość
Ja też poproszę. Weronika, 10.04.1992 Pytanie: Chciałabym wiedzieć jak będzie wyglądała moja kariera i finanse, czy uda mi się znaleźć dobrą pracę w najbliższym czasie?

Gość gość
Sylwia.15.01.1989 jaki mezczyzna będzie przy moim boku ? Z kim się zwiąże czy będzie to mezczyzna z pracy czy osoba inna?