Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z czym kojaży się wam palenie papierosów?

Polecane posty

Gość gość
massacra, co cie tak bawi? :)

Gość gość
Palenie kojaży mi się z śmierdzielkami które myślą, że jak się wyperfumują to cokolwiek to im pomoże :)

Gość gość
z bieda mi się kojarzy - umysłową biedą, i materialną biedą.

Gość gość
Gameover, dlaczego chwalisz się ze jestes uzalezniony i śmierdzisz? Nie powinno być ci wstyd?

Gość gość
mnie sie kojarzy ze stresem ..u mnie tak jest ,niestety teraz jestem na etapie stresow ..niestety pale .. ale miałam okresy ze nie paliłam przez 3 lata albo 1,5 miesiaca miałam przerwy ..roznie to u mnie bywało .Ale jak ktos pali a ja nie to dla mnie to masakra ten smrot haha smieszne ale tak mam , ja raczej pale sama wiec nikomu nie przeszkadza moj dym ,ale jak słyszałam wiele osob tak ma

Gość gość
A ja znam mega wyksztalconych i inteligentnych proferow medycyny i wiekszosc z nich pali i w domu i w pracy. Wiec dalej sobie tlumaczcie jaka to jestescie elita umyslowa, bo nie palicie. Tyle tylko,ze to nie ma nic do rzeczy:)

Gość gość
"A ja znam mega wyksztalconych i inteligentnych proferow medycyny i wiekszosc z nich pali i w domu i w pracy. Wiec dalej sobie tlumaczcie jaka to jestescie elita umyslowa, bo nie palicie. Tyle tylko,ze to nie ma nic do rzeczy" Dowód anegdotyczny. To ma dużo do rzeczy, wszystkie badania na to wskazują. A jeśli twierdzisz że nie, to wskaż jakieś sugerujące teze przeciwną :)

Gość gość
I ja nie uwazam, że jestem elita umysłową bo nie pale. Uważam że po prostu jestem normalna. Nikt nie rodzi się palaczem, tylko niektórzy głupi ludzie zaczynają w późniejszym życiu :) i bronią tego bezsensownego nałogu tak jakby było w tym cokolwiek dobrego :)

Gość gość
Badania oparte na ankietach:) mity tak jak w przypaku alkoholikow, ze pije bieda , miernota itd

Gość gość
Bo typowa patologia sie z tym nie kryje a wrecz afiszuje. U pozostalych to tzw. Sprawa prywatna i nie na pokaz

Gość gość
Ale niektorzy rodza sie ze zwiekszona podatnoscia na nalogi. Tzw. Obciazenie genetyczne.

Gość gość
1. Obrzydliwy smród. 2. Z patologią. 3. Z biedą. Zauważ, że tam gdzie jest bieda i "na chleb nie starcza" tam starczy na paczkę papierosów dziennie 4. Z "gimbazą"

Gość gość
5. Ze słabością psychiczną

Gość gość
z prostakami i chamami pokroju gameovera