Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja zona leci na swoją kumpele

Polecane posty

Gość gość

niedawno zona przyznała się ze całowała się z kumpelą (jak to powiedziała był podpita i jakoś tak rozmowa zawędrowała) powiedział też że chciała by się z nią popieścić. ale tak na maksa i czy nie miałbym nic naprzeciwko. powiedziałem że jak chce mnie zdradzić z koleżanką (a jest to fajna koleżanka) to chcę popatrzyć. nie zgodziła się, ale minęło kilka tygodni i temat nagle wrócił. rano niewiadomo skąd wrzuciła: jeśli chcesz patrzeć możesz sobie zrobić dobrze ale nie możesz nas ruszać. Czy jej zachowanie (ona i koleżanka) to normalne. Jest zadowolona z seksu ze mną, nie było nigdy problemów żadnych ale podobno dużo kobiet marzy o takim skoku z inną. Ktoś miał podobne doświadczenia ?

Gość gość
nie to nie jest normalne, to jest chore zboczenie :O

Gość gość
Tak, wszyscy mieli podobne doświadczenia, a teraz marsz do książek gimbusie z wyobraźnią :P

Gość gość
no i wczoraj się wszytko wyjaśniło, kolezanka przyniosła dildo dla lesb, było super. dziewczyny odleciały szybko :)

Gość gość
Brałeś udział czy tylko patrzyłeś, też chciałabym spróbować ale brakuje mi odwagi co mąż na to

Gość gość
Powinienes wyprzedzic zdarzenia ja bym tak zrobil.Zaproponowal zonce seks we trojke by ona sobie dogadzala z nia gdy sie kumpela zgodzi,bo wtedy masz wszystko pod kontrola .Znam takie zdarzenie i maz sie kochal z oba kobietami,byly obydwie szczesliwe i spelnione.Gdy zrobi to pokryjomu mozesz ja stracic!

Gość gość
Ja na przykład wstydzę się powiedzieć mężowi że mam ochotę na kobietę w łóżku

Gość gość
Jak mozna sie wstydzic meza? Po prostu luzna rozmowa po seksie mowicz co by bylo gdybysmy sie zabawili jeszcze z jedna laska,lub para a w trakcie dochodzi do zblizen delikatnie zaczynasz piescic laske i potem juz idzie zrobilam jej minetke a maz mnie kochal dopochwowo.Potem ona mi ssala i lizala a maz ja posuwal bylo wspaniale.Bo podczas seksu wszyscy biora udzial :D

Gość gość
Strasznie to podniecające, nie napisze co teraz dzieje się ze mną i czego pragnę bo to bardzo zbereźne

Gość gość
ktoś miał jeszcze takie doświadczenia ?

Gość gość
mnie ostatnio żona w*****ała swoim wibratorem

Gość gość
I jak było. Wibrator przyniósł rozkosz?

Gość gość
mnie przyszła ochota na kumpla homo u nas na imprezie i żona na nas patrzyła jak ja posuwałem go w dupsko a potem również ona i on robili mi palcówę,było super!!!!nie jestem gejem-serio:)

Gość gość
czy lepiej jest w męskiej dupce czy w kobiecej cipce?

Gość gość
wibrator miał gumke, zona go czesto używa więc chciała żeby był czysty, do tego żel. pierwszy raz takie doświadczenie ale było super. jedną ręką jechała mi nim w tyłek a drugą ręczna robota więc doszedłem szybko i intensywnie. była zachwycona.

Gość gość
Muszę spróbować ze swoim mężem, on ciągle chce mi wkładać w tyłek, więc teraz ja mu włożę

Gość gość
niech kwiczy

Gość gość
niech kwika jak mała świnka

Gość gość
mam męża ale często kocham się ze swoja przyjaciółka (która też ma męża) tylko my o tym wiemy, jest lepiej niż facetami, nikt mi tak muszelki nie wyliże jak moja prywatna uległa k***wka.

Gość gość
kup żonie i jej koleżance węża to zobaczysz co z nim zrobią. Ja z moją les kumpelą mamy takiego 50 cm dwustronnego żelowego pytona. jak się nabijamy na niego tyłkami to aż guma piszczy :) jest jazda

Gość gość
Myślę że sex dwóch kobiet jest niesamowicie podniecający pewnie lepszy niż z facetem. Ja też mam męża i ogromną ochotę na pieszczoty z inną cipką. Jeszcze nie byłam z kobietą.

Gość gość
Podobają mi się cipki, mimo że jestem kobietą. Sex z kobietą może być ekscytujący.

Gość gość
Gdy byłyśmy za pannę miałyśmy jednego chłopaka zawsze miał seks z nami we troje. Bawilyśmy się z dwa lata w różnych układach ja jej lizałam cipkę kolega mnie brał od tyłu i odwrotnie. Po dwóch latach się rozstałyśmy z kolegą. Każda z nas poznała chłopaka i wyszłyśmy za mąż.