Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooość

Pytanie do mężczyzn. Wygląd czy osobowość?

Polecane posty

Gość gooość

mężczyźni czy liczy się bardziej dla was osobowość, charakter kobiety czy wygląd? Wybralibyscie piękna kobieta ale o okropne osobowości, charakterze czy brzydką/przeciętną kobietę ale za to o świetnym charakterze, osobowości?

Gość gość
A ty wybrałabyś inteligentnego azjatę z małym czy murzyna z dużym?

Gość gooość
Inteligentnego azjate, szczerze to nie lubię dużych penisow, najlepsze są dla mnie takie do gora 14/16 cm a najmniej to 10 cm.

Gość gość
Dlaczego? bo kobiety sa drobne i bolałoby

Gość gość
Oczywiście ze wyglad , osobowość to trudny wyraz i kompletnie nieznany dla polskiego faceta

Gość gooość
Owszem boli mnie gdy jest za duży, jestem drobna i ciasna, dlatego wolę średnie i mniejsze

Gość gooość
No to napisze tak: wolicie kobietę piękną ale chamska, taka królewna, lala co lubi flirtowac i jest zdolna do zdrady czy wolicie brzydką/przeciętną ale jest wierna, kulturalna i ma podobne zainteresowania i myślenie co wy?

Gość gość
wezmą atrakcyjną i fajną z charakteru. Nie, fajny charakter nie nadrobi braku urody

Gość gooość
No wiadomo ze każdy weźmie ładna z fajnym charakterem, ale mi chodzi o to którą byście wybrali, a nie jaka chcecie

Gość gość
brzydka z charakteru bo wyglad przemija :) a ty autorko w jakim wieku jestes

>>>mężczyźni czy liczy się bardziej dla was osobowość, charakter kobiety czy wygląd?<<< Osobowość i chrakter :). x >>>Wybralibyscie piękna kobieta ale o okropne osobowości, charakterze czy brzydką/przeciętną kobietę ale za to o świetnym charakterze, osobowości?<<< Zdecyduj się: brzydką, czy przeciętną ? Bo to są dwa różne określenia. x Jeżeli miałbym wybierać między piękną i wredną, a wybitnie brzydką o świetnym charakterze, to... zostaję PUSTELNIKIEM :D :D :D.

>>>wolicie kobietę piękną ale chamska, taka królewna, lala co lubi flirtowac i jest zdolna do zdrady<<< Każda kobieta, jest zdolna do zdrady :(.

Gość gość
może być głupia ale ładna, bo jak ide przez wieś z ładną to mi zazdroszczą

Gość prawictwo pospolite 137
nie lubie skrajności .. byc może mogłaby być przecietna z wyglądu , ale brzydka jak Agnieszka Radwańska odpada co do ładnej i wrednej tez odpada . .Dziewczyna nie może mieć cięzkiego charakteru ..

No Radwańskiej daje 4/10 a musiałaby mieć note przynajmniej 6/10 zeby chciał zostać jej chłopakiem CZyli wazne zeby nie straszyła . Nie musibyć modelką Zaraz wkleje taką na 6/10

Gość gość
Wolimy wytrzepać kapucyna i omijać baby szerokim łupiem. A poza tym kobiety nie mają osobowości - wszystko to jeden chłam, który działa na piochtaninie z hormonów. Ani rozumu, ani zasad... co najwyżej instynkty. Jak surykatki ;)

Gość gość
wiedzialam!czyli jednak uroda.moje przeczucia sie sprawdzily w 100% kobiety na szczescie sa inne.Zdarzylo mi sie umowic na kawe z 2 przystojnymi s...lami (nie naraz oczywiscie).Zadnego z nich bym nie chciala.A jeden przecietny kurd**elek calkiem mi przypadl do gustu tylko ze ja jemu nie, jak sie potem okazalo

Gość gooość
Do prawictwo pospolite Możesz proszę nie wklejać zdj jakiś kobiet, nie chciałabym żebyś na moim temacie to robił zwłaszcza ze te zdj nie dotyczą go. Mógłbyś to zrobić, proszę? Do gościa 17.04 Mam 19 lat jestem raczej przeciętnego wyglądu Napisałam brzydka/przeciętna, bo niektórzy uważają tak a inni tak

tej mozna spokojnie dać 8/10 na starcie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Barbara_Palvin_Cannes_2012.jpg a mi wystaczy 6/10 bym . Wiec mysle , ze nie mam tak duzych wymagan Mi nie o to chodzi ze szukam super ładnej dziewczyny, bo wystarczylaby mi taka średnia , nie wyrózniająca się . WAzne by nie straszyła 4/10 to juz jest wlasnie straszenie

no ważne by osiągneła 6 na 10 punktów Wcale nie wymagam 9/10 więc jestem tolerancyjny ...

Gość gość
autorka pokaz swoje zdjecie? Dlaczego jesteś tak młoda?

Gość gooość
Prawictwo, weź proszę przeczytaj temat uważnie, a nie wklejasz zdj innych dziewczyn i mówisz na ile wygląda i czy mógłbyś z nią być. Temat jest inny. Czy wybrałbym laske o paskudnej osobowości, czy brzydką ale o świetnej osobowości. Proszę dostosuj się do tematu, a nie zasmiecasz go za przeproszeniem

Czy wybrałbym laske o paskudnej osobowośc czy brzydką ale o świetnej osobowośc nie wybrałbym żadnej . Wolałbym byc sam

Gość gooość
Nie dam zdj, bo nie chce być wysmiana :) a to źle ze jestem młoda?

Gość gooość
I o taką mi odp chodziło, dziekuje :)

Gość gość
przecietna to 3-5, 6 to juz ladna, czyli jednak wyglad najwazniejszy