Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunia w maju

zaproszenie na komunię

Polecane posty

Gość komunia w maju

Powiedzcie mi, moi drodzy, czy na komunię wysyła się oficjalne zaproszenia czy wystarczy zadzwonić lub zaprosić osobiście, ale ustnie?

Gość gość
daje sie osobiscie a jak ktos mieszka bardzo daleko to sie wysyla. telefonicznie nie wypada zapraszac, tak samo jak tylko pojechac i zaprosic ustnie.

Gość gość
nie wyobrazam sobie innej formy zaproszenia niz tradycyjna czyli papierowa. Jak to przez telefon? Ty sluchaj wpadnij do nas na Komunie w maju? Osobiscie troche lepiej ale i tak sie powinno dac zaproszenie gdzie jest napisane czarno na bialym gdzie ta komunia , kiedy i kto jest na nia zaproszony..

Gość gość
dokladnie czy osobiscie czy pocztą ale trzeba dac zaproszenie z dokladnymi danymi i osobami zaproszonymi

Gość komunia w maju
ok, dzięki za odpowiedzi - po to pytam by nie walnąć gafy :)

Gość komunia w maju
powiedzcie mi jeszcze na ile przed czasem je wysłać - 2 tygodnie, miesiąc?

Gość gość
mysle ze jednak lepiej wczesniej niz na ostatnia chwile. miesiac wczesniej powinno byc ok zeby goscie mogli sobie zarezerwowac ten dzien

Gość gość
dziękuję, w takim razie wyślę jakiś miesiąc przed - będą sami najbliżsi, którzy w zasadzie i tak wiedzą, że są zaproszeni i kiedy jest uroczystość, ale chcę zrobić wszystko tak jak należy :)

Gość gość
Ja też bym wysłała. To zawsze ładniej wygląda a też przyjemnie jest dostawać oficjalne zaproszenie. Nie musisz przecież wysyłać klasycznego zaproszenia. Możesz nawet wysłać zdjęcie dziecka i z tyłu napisać jakąś informację o imprezie itp. Do tego kupujesz sobie koperty na list.com.pl, niewiele to wychodzi i masz fajne zaproszenie i goście są zadowoleni :)

Gość Natalka

Jak ktos jest blisko to wypada dac zaproszenie moim zdaniem. Chocby dlatego ze ludzie maja sklonnosci do zapominania miejsca godziny itd zaproszenie to tez fajna i przydatna informacja. Ja kupowalam co prawda na chrzest ale z tej strony https://artyferia.pl/katalog/na-okazje-zaproszenia-na-komunie na kominie tez mają piekne

Sama szukam dobrej oferty. Koleżanka poleciła mi zaproszenia na komunię z https://inviart.pl i najpewniej kupię je właśnie tam. Bardzo przypadły mi do gustu i cena też jest całkiem korzystna w porównaniu do konkurencyjnych ofert.