Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyłość brzuszna

Polecane posty

Gość gość

hej, mam 174, 80kg wagi, głównie na brzuchu jestem pełna, ogólnie nie wyglądam na jakąś grubą, ale brzuch to 6miesiąc ciąży... co z tym robić? dieta na to nie pomaga, tłuszczu jest bardzo dużo więc to nie wzdęcia...

Gość gość
siłownia i dieta ;) innej recepty nie ma no chyba, że skalpel

Gość gość
jesteś dość tęga, ja mam trochę podobne rozmiary i mąż mi powiedział, że jestem masywna... nie chce mi się cwiczyc, chyba uzbieram na operacje...

Gość gość
ja mam straszny brzuch po ciąży, masakra;/ tak mniej więcej jak kobieta na ostatniej fotce http://www.chp.pl/Plastyka-brzucha/35 patrze na te brzuchy po operacji i marzy mi się operacja, ktoś wie jaki to koszt?

Gość gość
Tak, ale to nic nie daje...

Gość gość
Można też się wspomóc zabiegami medycyny estetycznej, zależy jak ten twój brzuch wygląda, ale to już lekarz oceni. Na przykład mnie na nadmiar tkanki tłuszczowej i cellulit do tego (moja zmora) byłam na zabiegu dwutlenkiem węgla nazywa się to karboksyterapia i po zabiegach mój brzuch o niebo lepiej wyglądał (w estetic w szczecinie to robiłam ale mają też kilka innych metod w tym mezoterapię na przykład)

Gość gość
dziewczyny a wie ktoś ile taki zabieg kosztuje? Np. u tego dra Latkowskiego co podałyście? Państwowo można też wykonać taki zabieg??

Gość mikula87
Ja akurat na brzuch po ciąży nie mogę narzekać. Teraz jestem w trakcie diety kopenhaskiej i robię trening z mel b (brzuch, pośladki, nogi, klatka piersiowa) w 4 dzień diety na wadze 3,5 kg mniej. Po 13 dniu dieta 1000 kcal.

Gość prawictwo pospolite 137
ja ci powiem , że jest to dośc aseksualne Nie sam fakt otyłosci tylko ze otyłosc brzuszna kojarzy mi się z pierwiastkiem męskim Wiec zdecydowanie bardziej mi sie podobają kobiety które tyją na biodrach niż na brzuchu . Mimo ze jestem przeciwnikiem otyłosci

Gość gość
Hej u mnie było podobnie i nie wyeliminowalam ale udało mi się zmniejszyć obwód talii, nie specjalnie chudnąć. Po pierwsze pij***ardzo dużo wody, ponad dwa litry na dobę, a co najważniejsze nie jem wieczorem chleba i ziemniaków i makaronu, ewentualnie czasem ryż. Robie sobie dużo surówki albo jarzynowa z majonezem i to jem, albo samą kiełbasę z sałat. Po kilku dniach brzuch spada, niestety po kilku dniach jedzenia chleba rośnie znowu. Chleb jem na śniadanie, a na obiad wszystko co tam ugotuje. Trudno się przyzwyczaić dobry takiej diety, wiec może na początek rób tak co drugi dzień, ja zaczęłam od ograniczenia chleba a teraz jakoś naturalnie przestałam pchać tyle kanapek. Powodzenia

Gość prawictwo pospolite 137
otyłośc brzuszna jest aseksualna u kobiety , bo jest typowa dla facetów .. natomiast otyłość kobieca czyli tycie na biodrach taka jak poniżej jest w mniejszym stopniu aseksualna. typowa kobieta tyje w ten sposób : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe365654b28ed172.html i to jeszcze nie jest takie tragiczne .

Gość gość
otylosc brzuszna jest charakterystyczna dla kobiet w ciazy, wiec to chyba bardzo kobiece?

Gość gość
ja też mam najwięcej tłuszczu na brzuchu ćwiczę już ponad rok ale tłuszcz na brzuchu nadal mam