Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów. Czy on kłamie?

Polecane posty

Gość gość

niestety niedawno bardzo przytyłam. Depresja i stresy... Teraz ważę 74kg. Moj facet, z którym jestem już 1,5roku mówi, że "nawet nie zauważył" i że akceptuje i kocha mnie taką jaka jestem. No prosze was! Taki kit to do małego dziecka. 15kg nie widzeć (nawet sama zauważyłam chociaż nie potrafiłąm nad tym panować)? I on mówi uparcie, że mu się podobam i że "tylko ubrania bym zmienił bo te są niedziewczęce". Naprawdę można aż tak oślepnąć, żeby nie widzieć, że bardzo dużo kilogramów przybrałam? Sama to widzę i na prawdę mi ciężko z tym i jest mi przykro, że wyglądam tak a nie inaczej.. Powiedzcie co on tak na prawdę może myśleć o tym? I dlaczego on mnie nie motywuje? - chodzi o wsparcie takie w razie braku sił . Często mówi "brawo kochanie.." ale z takim przekonaniem, że Karolak jest bardziej wiarygodny. To jest takie sztuczne i mechaniczne jak robot jakiś w jego tonie...

Gość gość
a jak zareagowały na to twoje cycki...?

Gość gość
może o pół rozmiaru urosły. Za to brzuch i nogi zdecydowanie się zwiększyły. W biodrach mam 110cm :(

Gość gość
widzieć widzi, ale może nie chciał ci zrobić przykrości jak ci przeszkadza taka waga to po prostu schudnij