Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uda mi się w ten sposób schudnąć? (mam 15 lat)

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory nie dbalam o linię, mam 165 cm wzrostu, waże 50 kg, ale nie jestem specjalnie chuda, mam troche tluszczyku na brzuchu, chciałabym mieć mięśnie, jędrne pośladki i umięśnione nogi.. zmieniłam swoje nawyki, bo jestem lasuchem słodyczy, zrezygnowałam z nich całkiem, pije dużo wody, soku jabłkowego, zielonej herbaty, biegam codziennie 5/8 km na początek, bo wcześniej żadnego ruchu, ćwiczę na brzuch pośladki, tak z co dwa dni, czasem dodaje przysiady. Zaczęłam od kilku dni, ale wierzę że wytrwam, bo nigdy nie miałam takiej motywacji, a bieganie jest nawet przyjemne, jeśli ma się słuchawki w uszach. .. No tak, tylko jestem taka wykonczona, że padam. Czy zobaczę jakiekolwiek efekty, i kiedy? Aha i jem znacznie mniej, czasem głodna chodzę. Jak już wspomniałam, całkowita zmiana nawykow ;)

Z tym chodzeniem głodno to nie przesadzaj, a tak to plan całkiem fajny, nie forsuj się od razu za bardzo ćwiczeniami, lepiej mniej a dłużej wytrwać w tych postanowieniach. Bieganie dużo daje, fajnie ci pupę wyrobi. Poczujesz się inaczej już po 2 tygodniach, bo ty zbytnio chudnąć nie musisz tylko najwyżej ukształtować sylwetkę. Tak trzymaj życzę powodzenia :)

Gość gość
ej kochana, nie rób tak bo już nie urośniesz!!! jak się wyniszczysz. Zamiast chleba jedz kasze, zamiast smażonego duszone, jedz tak dużo jak potrzebujesz bo jeszcze rośniesz. A sport to może być codziennie 3 km, albo 2 razy w tygodniu jakiś fitness czy salsa, bez przesady powinnaś schudnąć. Nie rób tak jak tu opisujesz bo to zły pomysł. Jak stracisz miesiączkę to przestań natychmiast!!! Aha i jeśli zaczniesz się ruszać to stracisz tłuszcz a pojawią się mięśnie, a mięsnie sa duzo cięzsze od tłuszczu więc masa ci wzrośnie przez mięśnie ale będziesz zgrabniejsza, rozumiesz? więc nie patrz na wagę tylko raczej na kształt ciała!!! Ja jak trenuję i mam mięsnie to ważę o 3-5 kg więcej niż gdy zalegnę na kanapie na 2 miesiące bo wtedy tracę mięśnie i chudnę!!!

Gość gość
Oj no jakaś głodna nie chodzę.. tylko tak to jest jak się kiedyś słodyczami obzeralo. Nie mam kasy na siłownię, czy jakieś białko czy coś, więc robię wszystko co mogę: biegam, ćwiczę w domu, dużo pije i mało jem, no i zero słodyczy. Chociaż za jakieś dwa tyg pewnie po coś sięgnę, bo ile tak wytrzymać...

Gość gość
Pośladki mi się wyrobie?I 100 przysuadiw dzieńnie

Gość gość
Po 1 km ja już padam , ale się motywuje i daje radę, a jak wracam to padam, jest mi w chuj gorąco, głowa mnie boli i płakać mi się chce. No ale warto, mam tyle kompleksów, warto się jednego pozbyć... A jak szybko pozbyć się tego tłuszczu z brzucha?

Gość gość
Odpowie ktoś? :(

Gość gość pakito
Sok jabłkowy jeśli sklepowy to sam cukier to lepiej odrzuć bo ani to cię nie poi, ani nie karmi. wagę masz super, z racji wieku bym się kalorycznie nie ograniczała- sam trening wystarczy żeby spalić tłuszczyk. Bieganie naprawdę działa na całe ciało ale 5 km to za dużo skoro wcześniej niczego nie ćwiczyłaś bo rozumiem że zależy ci na szybkich efektach ale szkoda stawów (jak zaczną boleć to 10 minut nie dasz rady pobiegnąć i lipa).

Gość gość
Nie sklepowy, moi rodzice sami robią ze swoich jabłek

Gość gość
To możesz pic