Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuski przesadzaja ze strojeniem swoich pociech

Polecane posty

Gość gość

Sama jestem mamą,ale jak widze jak mamuski stroją swoje pociechy to mnie krew zalewa!! Mam na mysli te całkiem małe ,kilku miesięczne i starsze. Po co 3 miesiecznej dziewczynce sukienka,opaski na glowie,rajstopki nieoodychajace?? Dla tego dziecka sie liczy wygoda ,a nie ciasne kiecki,czapki ściskajace główki itp. To samo sie tyczy paro latkow. Wychodze na plac zabaw z dzieckiem ( oczywiscie mala w dresiku i trampkach- tak jak przystało ) a tam dzieci niemalze w wizytowych strojach zjezdzajace ze zjeżdżalni i uczesane jak na bal. Pozniej takie dziecko idzie do szkoly,a tam rewia mody,jestes gorzej ubrany,to jestes gorszy i wyrastaja samolubne,wredne nastolatki ktore mierza innych po wyglądzie. Moją córke ucze od najmłodszych lat,że wyglad nie jest na pierwszym planie . Masakra

Gość gość
Moj mąż jest Niemcem, kiedy przyjechalismy do Polski, wybraliśmy sie na zwykle zakupy.maz pytal mnie czy dziś jest jakieś swieto ze dzieci takie wystrojone :D :D :D Teraz tez mamy córkę jak jedziemy do Polski mąż żartuje żeby ubrac mala w najlepsze ubrania ;)

Masz absolutnie racje. Tez tego nie rozumiem i moje dzieci, jesli postanowie kiedys je miec, beda chodzic sie bawic do piaskownicy w dresach i trampach tak jak ubierala mnie i moje rodzenstwo moja matka. Dla mnie to naprawde nie do pomyslenia, bo to naprawde wazne, zeby dzieci mialy wygodnie. Druga sprawa w takim przedszkolu taki smyk jak ma isc do ubikacji to jak on z siebie sciagnie te opiete jeansy? Szybciej sie zleje w majty. Kobiety to juz w ogole poc***aly 🖐️

Gość gość
Smiac mi sie chce jak przechodzę obok placu zabaw a tam dzieciaki ubrane jak na bal sama nie mam jeszcze dzieci, mysle jednak ze jak juz bede je miec to bede normalna

ja ostatnio przebieram rano synka w szatni w przedszkolu i słyszę gdzieś obok teks mamuśki "żebyś mi się dziś ani chwili na kolanach nie bawił bo zniszczysz nowe spodnie" myślałam, że padnę. Mój synek chodzi przede wszystkim wygodnie ubrany, też nie cierpię tego przesadnego strojenia.