Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem lata beztroski. Popełnię samobójstwo.

Polecane posty

Gość gość

Nikt mi lat nie zwróci. Taka prawda.

Gość gość
co powiedziec o dzieciach ktore musialy za szybko dorosnac BO w chacie patologia

Gość gość
Dalsze życie nie ma żadnego sensu, skoro to co najlepsze już nie wróci.

Gość gość
To zależy co dla Ciebie tym sensem jest. Jak je definiujesz. Ale może warto dorosnąć w końcu i podejść do życia odpowiedzialnie?? Idź do psychologa, jak nie możesz sobie poradzić, a nie użalaj się nad sobą.

Gość gość
Dorosnąć ? Przecież się w życiu nie wyszalałem. Ja jestem na etapie dorosłego dziecka. Mentalnie jestem dorosły, ale czuje się niespełniony. Za dużo w życiu cierpię, żeby teraz brać sobie odpowiedzialność na głowę. To za dużo.

Gość 28prawik
nie ty jeden chłopie, nie ty jeden..

Gość gość
Ja powinienem teraz szukać fajnych kobiet i ****ać je, za to że w młodości nic nie miałem. Odpowiedzialność to niech sobie biorą na łeb osoby, które się wyszalały. Będę ****ał mając 30 lat same 18 stki!

Gość gość
Skoro się nie wyszalałeś to imprezuj dalej. jeżeli nie masz żony, dzieci, nikt na tym cierpiał nie będzie, to baw się dalej, bo masz wtedy czas. Jeżeli jest żona, dzieci to im trzeba poświęcać czas. A tak w ogóle chłopie każdy ma swoją historię i każdy ma w życiu głównie pod górkę. Zawsze się wydaje, ze trawa w sąsiednim ogródku jest bardziej zielona. Pora dorosnąć chodzi mi też o to, ze chcieć się zabić, bo skończyły się lata beztroski jest niemądre i niedojrzale. Życie to cudowna sprawa, a chyba tak to już jest, ze w "życiu piękne są tylko chwile" cytując znaną piosenkę. Być może to trudne, ale należy to zaakceptować.

Gość gość
To będę szalał do 40 stki. Potem poszukam sobie może partnerki do śmierci ;)