Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaaa

Co myślicie o zastrzykach znieczulających przed seksem?

Polecane posty

Gość dziewczynaaaaaa

chłopak mi dziś powiedział ze jakby mi zrobił taki to by mnie seks analny w ogóle nie bolał. Próbował ktoś?

Gość gośćść
ja p*****le jacy wy ludzie jesteście p******i :o zastrzyki bo chłopakowi zachciało się seksu analnego :o w mózg sobie zastrzyk zróbcie

Gość gość
po uj prawikowi żel do USG? :D

Gość gość
Chłopak powiedział mi ze taki zastrzyk robi sie miejscowo czyli w pupę i tylko jej nie będę czuła a reszta ciała normalnie:) w sumie wydaje mi się to lepsze niż wyć z bólu podczas seksu :(

Nie prawikowi, a tej pannie, jeśli faktycznie chce to zrobić. Jak to po co? Nawilża i znieczula... Choć nie rozumiem po co się z tym śpieszyć.

Ból jest potrzebny, to sygnał organizmu, że coś jest nie w porządku. A jeśli Cię uszkodzi? Błona o***tu jest bardzo cienka. Poppers rozluźnia mięśnie. Choć wiem to jedynie z teorii. Czemu chcecie to robić "na chama"?

"w sumie wydaje mi się to lepsze niż wyć z bólu podczas seksu" x Myślę, że jeszcze lepiej byłoby wsadzić facetowi ogórka w dupę a jak zaboli to zaproponować zastrzyk znieczulający. A potem się możecie dopiero zastanawiać. Marne prowo.

Gość gość
świat zwariował zaproponuj dziewucho że zapodasz ten zastrzyk chłopakowi i przeleć jego dupsko dildo ciekawe czy się zgodzi