Gość Tomek_98 Napisano Kwiecień 14, 2015 Witam wszystkich. Zarówno Panie jak i Panów :) Bardzo proszę się nie wyśmiewać z mojego tematu. Uczucie to uczucie nieważne w jakim wieku. Mam 16 lat, moja dziewczyna jest rok młodsza. Znamy się 2 lata. Wcześniej się przyjaźniliśmy, spotykaliśmy się ze sobą itp. Od jakiś 2 miesięcy coś między nami było. Jednak ona miała strasznie zaborcze koleżanki ( 3 ) zabraniały się jej aż tak często ze mną spotykać itp. Teraz jesteśmy razem od 2 tygodni. I tutaj pojawia się kilka problemów. 1. Nie widujemy się tak często, chociaż jesteśmy z tego samego miasta. Widujemy się co 3 dni najczęściej. 2. Spytała mnie wczoraj czy może wyjść z kimś innym ( podobno tylko po koleżeńsku ale jednak... ). Powiedziałem że nie, że bardzo mi się ten pomysł nie podoba i że chyba wystarczy jej jeden chłopak. 3. Gdy jej mówię / piszę, że ją kocham to nie zawsze odpisuje to samo. 4. Kiedyś dużo " cieplej " pisała. Dużo więcej miłych słów, więcej czułości itp. Co o tym sądzicie? Przepraszam, jestem jeszcze niedoświadczony w związkach. Jeszcze raz proszę o nie wyśmianie i pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach