Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tomek_98

Co to oznacza? Co zrobic?

Polecane posty

Gość Tomek_98

Witam wszystkich. Zarówno Panie jak i Panów :) Bardzo proszę się nie wyśmiewać z mojego tematu. Uczucie to uczucie nieważne w jakim wieku. Mam 16 lat, moja dziewczyna jest rok młodsza. Znamy się 2 lata. Wcześniej się przyjaźniliśmy, spotykaliśmy się ze sobą itp. Od jakiś 2 miesięcy coś między nami było. Jednak ona miała strasznie zaborcze koleżanki ( 3 ) zabraniały się jej aż tak często ze mną spotykać itp. Teraz jesteśmy razem od 2 tygodni. I tutaj pojawia się kilka problemów. 1. Nie widujemy się tak często, chociaż jesteśmy z tego samego miasta. Widujemy się co 3 dni najczęściej. 2. Spytała mnie wczoraj czy może wyjść z kimś innym ( podobno tylko po koleżeńsku ale jednak... ). Powiedziałem że nie, że bardzo mi się ten pomysł nie podoba i że chyba wystarczy jej jeden chłopak. 3. Gdy jej mówię / piszę, że ją kocham to nie zawsze odpisuje to samo. 4. Kiedyś dużo " cieplej " pisała. Dużo więcej miłych słów, więcej czułości itp. Co o tym sądzicie? Przepraszam, jestem jeszcze niedoświadczony w związkach. Jeszcze raz proszę o nie wyśmianie i pomoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować